Šta je novo?

Evolution Voždovac

Sacekaj malo da ti se ucita fotka/fotke pa onda kliknes “objavite odgovor”
IMG_8304.jpeg
IMG_8305.jpeg

Gde je tacno projektovana Nova ulica koja spaja stadion i kumodrasku? Sa severne strane kompleksa je jeziva cigan mala, da li ce to biti sruseno?

Meni su rekli da ce lamele A i B imati pogled na Novu ulicu koja ce deliti Evolution od novog kompleksa, tamo gde je sad šuma. Na mestu ovog markera mi se cini da je lamela D?

Meni su rekli da ce lamele A i B imati pogled na Novu ulicu koja ce deliti Evolution od novog kompleksa, tamo gde je sad šuma. Na mestu ovog markera mi se cini da je lamela D?
Ne razumem sta si napisao/la? Od kog novog kompleksa? Pogled ce imati na Novu Kumodrasku ka dole stanovi koji ce biti orijentisani ka unutrasnjosti kompleksa, a stanovi sa strane bocno na tu sumu i zgrade sa te strane, i ovi za gore na SmartHome, tu gde je suma su privatne kuce.

Crvenim tackicama sam oznacio lamelu A i plavim lamelu B, sto se tice pristupa parkingu bice sigurno iz Kumodraske u Kraljevacku i ona ulazak u garazu, i deo koji sam vise puta spomenuo oznacio sam crvenim “krugom” ne znam sta ce biti tu pored podzemnih parkinga:

Prilozi

• IMG_6962.jpeg
    IMG_6962.jpeg
    136,5 KB · Pregleda: 16
Ne razumem sta si napisao/la? Od kog novog kompleksa? Pogled ce imati na Novu Kumodrasku ka dole stanovi koji ce biti orijentisani ka unutrasnjosti kompleksa, a stanovi sa strane bocno na tu sumu i zgrade sa te strane, i ovi za gore na SmartHome, tu gde je suma su privatne kuce.

Crvenim tackicama sam oznacio lamelu A i plavim lamelu B, sto se tice pristupa parkingu bice sigurno iz Kumodraske u Kraljevacku i ona ulazak u garazu, i deo koji sam vise puta spomenuo oznacio sam crvenim “krugom” ne znam sta ce biti tu pored podzemnih parkinga:
E tu gde si oznacio crvenim krugom, tu ce biti jos 3 lamele od istog investitora

E to nisam znao, to su vam oni rekli? Video sam na CEOP-u da su predali za izmenu gradjevinske dozvole, ali smara me da iscitavam na sta se tacno odnosi. Niti negde vidim da imaju u ponudi te nove 3 lamele.
Ta lamela je tek u planu, a izmedju nje i Evolutiona ce biti Nova 1 ulica, pise u gradjevinskoj dozvoli. Ja se samo nadam da ce biti nesto od te nove kumodraske, jer trenutno na toj strani je teska ciganmala

Vrh