Sacekaj malo da ti se ucita fotka/fotke pa onda kliknes “objavite odgovor”Baguje mi forum..pokusavam da ubacim
Sacekaj malo da ti se ucita fotka/fotke pa onda kliknes “objavite odgovor”Baguje mi forum..pokusavam da ubacim
Sacekaj malo da ti se ucita fotka/fotke pa onda kliknes “objavite odgovor”
Ovo je slikano sa parkinga gore iz TolminskeNe mogu da izvalim sa koje je ovo strane? Ovo je P i VP?
Trebalo bi da bude p+vpOvo je slikano sa parkinga gore iz Tolminske
Ovo je slikano sa parkinga gore iz Tolminske
To je najbolje navatati nekoga tamo i ispitati sve, ujutru ih uvek ima najvise oko 10-11. Ne znam kada ce poceti da grade zgradu koja ce se “nasloniti” na ove lamele.Trebalo bi da bude p+vp
Sve u svemu, odlicno napreduju, ogorman je to projekatTu je trenutno samo rupa i bager
Rok za izgradnju je oktobar 2027 a na tabli bideh danas da piše maj 2027? Jel neko zna sta je tacno od ovo dvoje?Sve u svemu, odlicno napreduju, ogorman je to projekat
Mozda su u zvanicnom predstavljanju projekta stavili duzi rok zbog mogucih kasnjenja, a i generalno gledano maj i jeste realanRok za izgradnju je oktobar 2027 a na tabli bideh danas da piše maj 2027? Jel neko zna sta je tacno od ovo dvoje?
Mislis Nova Kumodraška?Gde je tacno projektovana Nova ulica koja spaja stadion i kumodrasku? Sa severne strane kompleksa je jeziva cigan mala, da li ce to biti sruseno?
Nee, nego ulicu koja ce biti sa strane lamela A i B, tu ce biti glavni ulaz za garazu. Tu ulicu su oni kao investitori duzni da naprave, dok je Nova Kumodraska na dugom stapuMislis Nova Kumodraška?
Da li mozes da oznacis na mapama ako ti nije problemTo ce biti sa gornje strane kompleksa, gde su sad oni kontejneri od radnika
Da li mozes da oznacis na mapama ako ti nije problem
Od kog novog kompleksa? Tamo gde je sad šuma treba da prodje Nova KumodraskaMeni su rekli da ce lamele A i B imati pogled na Novu ulicu koja ce deliti Evolution od novog kompleksa, tamo gde je sad šuma. Na mestu ovog markera mi se cini da je lamela D?
Od kog novog kompleksa? Tamo gde je sad šuma treba da prodje Nova Kumodraska
Nema ciga male u tom delu nigde.Gde je tacno projektovana Nova ulica koja spaja stadion i kumodrasku? Sa severne strane kompleksa je jeziva cigan mala, da li ce to biti sruseno?
Ne razumem sta si napisao/la? Od kog novog kompleksa? Pogled ce imati na Novu Kumodrasku ka dole stanovi koji ce biti orijentisani ka unutrasnjosti kompleksa, a stanovi sa strane bocno na tu sumu i zgrade sa te strane, i ovi za gore na SmartHome, tu gde je suma su privatne kuce.Meni su rekli da ce lamele A i B imati pogled na Novu ulicu koja ce deliti Evolution od novog kompleksa, tamo gde je sad šuma. Na mestu ovog markera mi se cini da je lamela D?
E tu gde si oznacio crvenim krugom, tu ce biti jos 3 lamele od istog investitoraNe razumem sta si napisao/la? Od kog novog kompleksa? Pogled ce imati na Novu Kumodrasku ka dole stanovi koji ce biti orijentisani ka unutrasnjosti kompleksa, a stanovi sa strane bocno na tu sumu i zgrade sa te strane, i ovi za gore na SmartHome, tu gde je suma su privatne kuce.
Crvenim tackicama sam oznacio lamelu A i plavim lamelu B, sto se tice pristupa parkingu bice sigurno iz Kumodraske u Kraljevacku i ona ulazak u garazu, i deo koji sam vise puta spomenuo oznacio sam crvenim “krugom” ne znam sta ce biti tu pored podzemnih parkinga:
E to nisam znao, to su vam oni rekli? Video sam na CEOP-u da su predali za izmenu gradjevinske dozvole, ali smara me da iscitavam na sta se tacno odnosi. Niti negde vidim da imaju u ponudi te nove 3 lamele.E tu gde si oznacio crvenim krugom, tu ce biti jos 3 lamele od istog investitora
Ta lamela je tek u planu, a izmedju nje i Evolutiona ce biti Nova 1 ulica, pise u gradjevinskoj dozvoli. Ja se samo nadam da ce biti nesto od te nove kumodraske, jer trenutno na toj strani je teska ciganmalaE to nisam znao, to su vam oni rekli? Video sam na CEOP-u da su predali za izmenu gradjevinske dozvole, ali smara me da iscitavam na sta se tacno odnosi. Niti negde vidim da imaju u ponudi te nove 3 lamele.