Slazem se sa Mariksom, sve lepo napisano. :kk:
----------------------------------------------------------------------------
Slučajnost ili ne, primetio sam da je na ovoj temi prethodnih nekoliko nedelja bilo primirje. :mrgreen: Valjda dok smo svi imali većeg, zajedničkog neprijatelja i fokus, i podržavali se na drugim temama (van Kovida, gde su neki drugi sejali propagandu a la Nevena Đurić, msm da znamo svi na šta mislim).
Otkako su te aktivnosti splasnule, tako se opet lagano okrenusmo epidemiji i jedni drugima ovde. :mrgreen: Što je znak da od Božića treba opet da si nađemo novi zajednički fokus i cilj. :mrgreen: Kao što je jedan izvesni čovek u javnosti i bio najavio. 8) Onaj od koga sve te razne Nevene zaziru. :mrgreen:
Šalu na stranu, bar mi se čini da su razdori ovde sad manji. Em zbog proteklog "primirja", em zbog protoka vremena (pa svi vidimo i pratimo šta se desava i ko je oko cega bio u pravu ili ne) em zato što je par osoba uspelo da nađe zajednički jezik sa drugima (tu ubrajam i sebe). A i što nema više poturanja i podvaljivanja suptilnih uvreda i ponižavanja u fazonu "teoretičar zavere" i nema više onih koji su bili preopterećeni Trampom. Pa samim tim bude i manje povoda za sukobe. Jer mic po mic, mnoge "teorije zavere" (u domenu fizički mogućeg; mene sve druge nikad nisu ni zanimale) postaju realnost odnosno postaju fizički moguće i verovatne. A Trampa nema na vlasti godinu dana, tako da svi oni koji pokušavaju od njega da naprave dežurnog krivca za sve (a ignorišu Kinu, odakle je njesra i poteklo, i koja iz dana u dan sve više zrači agresijom prema drugim zemljama) svakim novim danom sve više zvuče kao SNS koji drži 100% zemlje a za sve loše što se desi okrivi čoveka koji nije na vlasti ni na TVu već 10 godina. :mrgreen: Možda su baš zato i napustili forum, videli da im se ispuvala priča i da zvuče ko mali Aleci i Nevene, pa shvatiše da ispadaju smešni i glupi više valjanjem tih istih priča a zanemeraivanjem činjenica i realnosti.
A neki drugi ljudi s ove teme me prijatno iznenadiše kad su se aktivirali i fokusirali na druge teme po forumu.
Bilo kako bilo, najjači scenario (mislim idealan, za poželeti) bi bio da u martu splasnu brojke na baš male vrednosti i da onda opet možemo da se ujedinimo protiv zajedničkog neprijatelja. :mrgreen: Em se ne džapamo ovde, em da činimo nešto korisno za društvo.