Taj čuveni "dr" bi mogao za promenu malo da smrša, ubaci neku fizičku aktivnost i da ne ide opet po kafićima i klubovima da se opet ne bi zarazio jer je dokazano da se tamo širi zaraza.
I opet komplet sejanja panike u stilu Šeklera pa ne čudi što pljuje po narodu i niko ga ne gotivi, a hoće svoje parče "sjaja" na internetu kod odredjenog dela ljudi.
Tačno, kao što se može desiti i 100% bezopasan soj.
Nisam upućen, od kada mi 10000 ljudi dnevno šaljemo na hospitalizaciju?
Opet nisam upućen, da li je pomenuti doktor mikrobiolog, epidemiolog ili pulmolog pa zna sve o epidemijama i bolestima, a zna da priča za druge da oni ne razumeju to što rade? Bitno da je on "izučio" sve moguće epidemije kao radiolog. Znamo da je u bolnicama svakakvih lekara ali nijedna zemlja nema dovoljno lekara koje on spominje, a i nije bauk staviti čoveka na kiseonik.
Znali smo. A sada malo napolje da se protegnu noge umesto sedenja i čekanja dva kila jagnjetine i tortu.
Ne znam kome priča? Čitaocima? Antivakserima? Ravnozemljašima? Lekarima? Političarima? Prokovidistima?
I opet komplet sejanja panike u stilu Šeklera pa ne čudi što pljuje po narodu i niko ga ne gotivi, a hoće svoje parče "sjaja" na internetu kod odredjenog dela ljudi.
Могу да се стварају јединствени сојеви који су мутације основних мутација. Тако се може десити да се на неком малом простору, једна зграда, једно село, појаве сојеви који су скоро 100% смртоносни
Tačno, kao što se može desiti i 100% bezopasan soj.
Уништавањем здравственог система, јер ако дневно има 10.000 пацијената који морају да се лече болнички а нема нити једног кревета, долази до колапса у свим службама јер нема ко да ради. Свуда се смањује број запошљених и полако настаје хаос.
Nisam upućen, od kada mi 10000 ljudi dnevno šaljemo na hospitalizaciju?
Велики проблем је што пацијенте не лече инфектолози, пулмолози и анестезиолози (на респираторима) већ буквално било ко. Не потцењујем оне који раде али нису учени да раде то већ нешто друго. Не може стоматолог да ставља пацијенте на кисеоник а то је скоро редовно.
Opet nisam upućen, da li je pomenuti doktor mikrobiolog, epidemiolog ili pulmolog pa zna sve o epidemijama i bolestima, a zna da priča za druge da oni ne razumeju to što rade? Bitno da je on "izučio" sve moguće epidemije kao radiolog. Znamo da je u bolnicama svakakvih lekara ali nijedna zemlja nema dovoljno lekara koje on spominje, a i nije bauk staviti čoveka na kiseonik.
Ето, немојте рећи да нисте знали, посебно ви који ме мрзите док читате ово.
Znali smo. A sada malo napolje da se protegnu noge umesto sedenja i čekanja dva kila jagnjetine i tortu.
Ви сте директно криви за смрт многих људи.
Ne znam kome priča? Čitaocima? Antivakserima? Ravnozemljašima? Lekarima? Političarima? Prokovidistima?