Opšte je prihvaćeno da osobe za koje znaš da su vakcinisane nazivaš antivakserima, Trampovcima i teoretičarima zavera?
Gde to? Pa možda u tvojoj crkvi Zuminih svedoka. Ali u ostatku društva ne.
Ali na stranu to, ja sam te više puta pozivao da izađemo jednom na ulicu pa da pitamo ljude direktno šta misle o merama i o Koroni. Pa da batalimo forum kao ciljnu grupu, nego da vidimo lepo nasred ulice, šta taj narod, na koji se ti stalno pozivaš i kažeš da te podržava, misli o tvojim merama i Koroni.
Ti se čoveče sam uplićeš u svoje laži i konstrukcije. Jednog dana na temi kažeš kako ''ogromna većina'' uviđa opasnost od Korone, a onda sledećeg dana kažeš kako je očigledno da Korona narod ne zanima, kad se jedva prešlo 40% vakcinacije. Vidiš koliko si kontradiktoran u svojim izjavama?
Što se tiče tobožnjih "paničarskih načela", oni se kod mene svode na ponavljanje onoga što je kao najbolje prihvatila nauka i što zato slede skoro sve države na svetu.
Prvo, šta je to ''prihvatila nauka''? Reci mi, šta ste to ti i ostali Kovid paničari naučili ovog leta o Koroni što niste znali pre? I koliko vam još leta treba da se ponove identični ili slabiji scenariji da biste rekli ''e ok, sad znamo dovoljno o o Koroni''?
Drugo, koje države slede? Pa care, pogledaj malo po vestima, kako godine idu, države sve više olabavljuju mere (u odnosu na iste datume prošle godine). Tamo gde se ne olabavi na vreme, izađu protestatni pa olabave oni umesto države.
Pobornici takozvane "slobode" su oni koji su u manjini, a ne obrnuto, pošto ukidanje tuđe slobode da ostanu živi nije sloboda.
I tu se vraćamo na tvoju kontradiktornost.
Evo, prosto da prostije ne može biti - ako su ''pobornici takozvane slobode u manjini'' što onda procenat vakcinisanih ne iznosi 60, 70%? Što sve više ljudi ne zarezuje maske, kako ovde tako i u ostatku sveta?
Samo nastavi da sam sebe potapaš. Uhvaćen si u lažima, SZO te razočarao priznanjem komunjarskih propusta, i sada polako i postepeno pokušavaš da zadržiš svoje stavove i prazne priče hvatajući se za sve što stigneš, čak i po cenu da sam sebi protivurečiš.
Još ti i Trampa skloniše i sad više nemaš koga da targetiraš kao dežurnog krivca za sve loše što se desi. Svetu muka od Korone i histerije, svakog meseca sve labavije, ljudi brinu o ekonomiji i brigama, Koronu ne zarezuju... A Tramp odavno van scene i van moći. I ko veli koga sad okriviti, kako sad diskreditovati neistomišljenike... Čudi me kako se nisi setio Šešelja. Prošli put kad si me napadao svojim drugim profilom, pominjao si Dražu. Ali Šešelja si izostavio. To me čudi.