don1120 » Pon Apr 19, 2021 4:43 pm[/url]":3flvyq1z]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=843076#p843076:3flvyq1z je napisao(la):
marrecar » Pon Apr 19, 2021 8:15 am[/url]":3flvyq1z]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=842938#p842938:3flvyq1z je napisao(la):
Gorstak89 » 18 Apr 2021 08:45 pm[/url]":3flvyq1z]Moje iskustvo sa rajfajzenom (fazon, pfizer) je odlično, jedina us pojava je bol u ramenu kao upala mišića i to je trajalo 2 dana. Čip čeka da mu se firmware updejtuje ali za sad sam jako zadovoljan
Moji baba i deda (oboje oko 80 godina) primili drugu dozu Sputnjika pre neki dan. Posle prve doze ništa nisu osetili, nikakve tegobe, kao da je nisu primili. Drugi dan posle druge doze oboje su imali neke slabe tegobe. Baba reče da je osetila uveče kao da je imala slabu temperaturu uveče, ali joj je bilo kasno pa nije htela da meri i nastavila da spava. Sutradan ništa. Deda kao da je imao slabu groznicu, osećao slabe bolove po telu i malko malaksao. Sutradan ništa od toga. Tako da računamo da je delovalo kod njih, da su vakcine uspele.
Драго ми је што су прошли с вакцинацијом без проблема !
Ја напротив у својим двадесетим не могу да дођем себи већ пети дан од добијања прве дозе Спутњика. Вакцинисао се 14.04 у ДЗ Стари град у послеподневним сатима. Све је прошло брзо и безболно. Одједном, око поноћи осећам да ми је хладно и добијам дрхтавицу. Топломер показује 39,7 степени, не памтим кад сам добио толику температуру. :shok:
Узмем Панадол, смирим се међутим ништа од спавања јер добијам мучнину и крећу интензивни болови у ногама и зглобовима који су долазили у тактовима целу ноћ. Сутрадан нисам био дословно способан ни за шта, поред болова у ногама стижу и мигрене које имам константно до данашњег дана, температура се спустила на око 37,5-38. После тога се сваки дан осећам исто, температура још мања, око 37, међутим глава убија и добио симптоме сличне грипу (нос, кијавица, презнојавање, запушено ухо итд.) Способан сам наравно за већину свакодневних активности, не осећам се малаксало него више ошамућено као после анестезије и радије бирам да одмарам док се не опоравим потпуно.
Искрено нисам ни помишљао да ће ми организам имати тако бурну реакцију и сад ми је само у глави да ли ме све ово опет чека после друге дозе вакцине хаххаха.