Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.214
Nisi jedini, pa i prema meni je više puta ispadao takav. A pritom nam se stavovi manje razmimoilaze nego u slučaju vas dvojice.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=841655#p841655:i2gqda4u je napisao(la):Earthmoving » Sre Apr 14, 2021 12:36 pm[/url]":i2gqda4u]Da ne bude zabune, drag mi je Vucko, znamo se i licno, ali to nema veze sa tim da li je nesto istina ili nije. Pa bas zato i sto se znamo sam ocekivao umereniji ton od: violine ismevanja, lupanja po nosu, zahebavanja i sl. na moj racun, ali ako vec primam takve tonalitete onda valjda bar imam pravo da odgovorim na nizem tonalitetu, ali sa hvatanjem paradoksa protiv stavova sa kojima se ne slazem. Na ogromnoj vecini drugih tema, posebno gradjevinskih ovde imam sa njim iste ili bar slicne stavove koje i podrzim, tako da je i to nadam se pokazatelj da nisam sujetan ili lican vec da se prosto oko ovoga ne slazem, i mozda jos par drugih socijalnih tema. Tako da to je to
Mada ne nervira on mene toliko kada podbada i dobacuje, nego što se posle pravi blesav i kao ne zna u čemu je problem. Započne konflikt a onda šmugne.
Dosta ljudi ovde to radi.