Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.252
Jel se oglašavala direktorka za izbore, derbije, adrije, spomenike, partijske proslave...?
Klubovi da ostanu trajno zatvoreni. Sve žurke i velika okupljanja da se zabrane.
A prevoz da se vrati na normalan režim vožnje. Do tada nema pare od mene.
Nije moj problem što država ne ulaže dovoljno u zdravstvo a i što mnogi u tom sistemu ne dižu glas ili na izborima zaokružuju pogrešne opcije.A sta kazes,da li bi ti obukao skafander i obisao i video kakvo je stanje u Batajnici?....da li bi mozda radio u tim uslovima?
I moj, i stav mojih ukućana (među kojima ima i lekara) je jasan - biće kako mora da bude. 4% ljudi na planeti je u opasnosti od teškog oboljenja ili smrti usled Kovida. 30% je u delimičnoj opasnosti. Ako smo mi među tom populacijom, neka bude tako. Ne može ceo svet da stane zbog nečega sa manjom stopom smrtnosti od gripa.ili bi bio zadovoljan da (nedaj Boze) nekog tvog bliznjeg salju iz Beograda u Krusevac,jer je ovde bolnica puna?
Kafići i restorani do 22h. Uz strogu kontrolu mera.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=830488#p830488:74dqyzod je napisao(la):maxx79 » Pet Mar 12, 2021 12:48 pm[/url]":74dqyzod]
I sta kazes,da li je bolja mera da kafici rade do 12 ili do 4 ?
:bash:
Klubovi da ostanu trajno zatvoreni. Sve žurke i velika okupljanja da se zabrane.
A prevoz da se vrati na normalan režim vožnje. Do tada nema pare od mene.