[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=830406#p830406:1ifz7pie je napisao(la):tragac » Pet Mar 12, 2021 10:12 am[/url]":1ifz7pie]Svima je jasno da ovako sada ne ide.
Totalni lockdown je neophodan i to odmah.
Ekonomske posledice se time više ne smeju pretpostavljati.
Na proleće će svakako morati da krene primarna emisija i devalvacija dinara.
Ali ne znam da li je nekome (osim nesrecnika na vlasti) jasno sta se desava sa tim lockdown-ovima?
Kako su pre godinu dana tako lako uleteli u jedan od najdrasticnijih lockdownova na svetu i to u trajanju od skoro dva meseca,a sada se plase (ili ne smeju) da uvedu lockdown na nedelju dana?...(?!)
Vodja izjavio nedavno da svaki dan u lockdown-u Srbiju kosta 190 miliona eura (?!)....i iako je pre nekoliko meseci izjavljivao da ako struka (tj lekari) traze lockdown,oni ce to da uvedu,medjutim sada ispada da iako lekari ocajnicki traze lockdawn bar na 7 dana,Vucic ih totalno kulira i pravi se "prost" kao da pojam lockdown i ne postoji....
Uostalom,kako su imali para za onaj prosli lockdown?....ja sam nezvanicno cuo da su se samo zbog toga zaduzili i da je drzava proslog maja bila samo na 2-3 nedelje od bankrota,pa su zato sve brze bolje ponovo otvorili (i jos izbori) i imali smo novi talas korone prsolog leta...