[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=826100#p826100:117g2kz4 je napisao(la):
Bender Rodriguez » Sre Feb 24, 2021 7:23 pm[/url]":117g2kz4]PragerU? Gde njih iskopa? Sta je sledece? Poredjenje sa Stivenom Crowderom?
Pazi, to sto ti, Zuma, nex i jos poneko svo vreme pokusavate da niotkuda u pricu uvedete Demokrate, Republikance, Prager Uni, fasiste, levicu, desnicu... vise govori o vama nego o nama koje pokusavate da diskreditujete.
Vi ste ocigledno preoptereceni time, cim ne mozete da ne potegnete takve insinuacije i nebulozne veze svaki put kad nemate sta pametnije da kazete.
Vama je ocigledno uzalud pricati, jer eno kad sam par postova ranije rekao da necu da me opet neko zatvara jer ne zna nista drugo da uradi, nex je poceo meni da drobi o "klabingu". Ko je pominjao klabing? Alo, zasvrbe me za klabing. Hocu bre da se vratim zivotu i da posle 20h nemam osecaj da sam u Pripjatu.
Dalje onda dodje Zuma, koji na moje pitanje "dobro, i sta kazu grafici? Jel ima neki zakljucak ili se opet igramo zanimljive statistike..." Pocne da prica neke nebuloze o demokratama i republikancima. I opet ne da odgovor na pitanje. Kakve bre demokrate? Kakvi bre republikanci? Bole me bre uvo za Amere.
Sada se pojavljujes ti i uvlacis u pricu Pragera. Ko je pominjao Pragera? Ko je pominjao politicke struje?
Sad mi je jasno da ste okoreli levicari koji druge optuzujete da su fasisti i simpatizeri republikanaca da biste zapravo prikrili svoje politicke boje i pristrasnosti.
I opet ste toliko toga ispisali, a da nista konkretno niste rekli.
I opet se vratismo na ono "moze da bude a i ne mora". Pametnom dosta.
P.S.
I svi vasi argumenti su za mene do daljnjeg nistavni. Dokle god masete svojim politickim bojama i cetkama. I dokle god vam se svaki rezon svodi na "pomrecemo!" i "moze sa bude a i ne mora". Pisite sta hocete, argumenti su vam nistavni.