MC_ » 01 Feb 2021 10:44 am[/url]":5tot87o4]Kako to, svuda u ukruzenju i Evropi je novi talas epidemije, a kod nas kao dobro?
Ide se na skijanje, u kafanam vise nema ljudi s maskama.
Nasu infantilnost i zelju da se svojim dozivljajima zasene drugi, uprkos epidemiji pokazuju i ovi komentari:
Upravo sam se vratio iz jednog smeštaja na Zl, zaražen. Tamo niko ne nosi maske. Iako sam skrenuo pažnju osoblju da u pansionskom restoranu ljudi ne nose maske, rečeno mi je da govore ljudima ali da oni neće da nose.
Bio sa porodicom prošli vikend na Zlatiboru, sada dve nedelje u izolaciji. Srećom, lakši oblik kovida i supruga i ja dok je dete bez simptoma ali svakako u izolaciji sa nama. E sad, ne znam da li smo tamo pokupili virus ili smo ga doneli sa sobom ali tamo se epidemiološke mere apsolutno ne primenjuju. Istina, kafići i restorani rade do 20h ali su do tog vremena puni, nema ni distance niti bilo ko nosi masku. Isto je i po prodavnicama kao i u redu za tu gondolu. Za dva dana tamo sam stekao utisak da velika većina ljudi ne haje za pandemiju i da žive i ponašaju se sasvim normalno pa sam pomislio da ja preterujem i sasvim bespotrebno izbegavam putovanja i druženja... posle par dana sam izgubio čulo mirisa a supruga dobila blago povišenu temperaturu. Tako da, eto... Inače verujem da je na gondoli super, mi se nismo provozali jer nije radila zbog vetra.
https://www.b92.net/putovanja/komentari ... id=1803645