[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=739407#p739407:2aswzcl7 je napisao(la):
Noki » Ned Maj 17, 2020 3:59 pm[/url]":2aswzcl7]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=739400#p739400:2aswzcl7 je napisao(la):
Beki » Ned Maj 17, 2020 4:24 pm[/url]":2aswzcl7]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=739388#p739388:2aswzcl7 je napisao(la):
Noki » Ned Maj 17, 2020 2:51 pm[/url]":2aswzcl7]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=739286#p739286:2aswzcl7 je napisao(la):
Beki » Ned Maj 17, 2020 12:04 pm[/url]":2aswzcl7]Bez moralisanja Zuma kada te poznajemo u dusu i znamo da uzivas u celoj situaciji. Cim je otvorena tema, znalo se ko ce najvise da pise ovde, postavlja kilometarske postove, grafikone... Mogao sam odmah da se kladim na to, cak sam i hteo sa jednim forumasem, ali ne mozemo da se kladimo kod obojica mislimo isto.
A salu i dalje nisi shvatio.
I za onu forumašicu Biciklistkinju sam mislio da je žensko i onda se iznenadio
To ovde kao da je pravilo, i ako slučajno naletiš na ženski nik ili avatar, ne brini ništa, rod će biti muški
I pređosmo 100tku ponovo sa brojem zaraženih... who is to blame?
Sta je za tebe Beki Bekic zensko? :mrgreen:
Beki/Noki.. nije velika razlika
ali izgleda da me je avatar najviše zavarao
Avatar je tu da ulepsa malo ovu sumornu stvarnost u koju pokusavaju da nas uvuku.
Ovaj forum je i pre ovoga svega bio sve sumorniji svakog novog dana, ali ne greskom forumasa vec poslom koji obavlja gradska vlast.
U teoriji bi ovde sve trebalo da prsti od entuzijazma, grad se konacno spusta na reku, Slavija se obnavlja, fasade se sredjuju...a u stvari, znamo sta i kako rade. Umesto da se divimo svakom novom objektu u BNV-i, da zeljno cekamo svaku novu rekonstrukciju trgova...da radionica radi punom parom...ubili su nas u pojam svojom pljackom i nesposobnoscu.
A onda daj i o bolestima da pricamo ceo dan. Zivot se vratio u normalu, sto se mene tice, ova tema je bespotrebna. Ili da otvaramo teme o svakoj mogucoj bolesti?
100 000 ljudi umre godisnje, a prica se samo o dvesta i nesto, od kojih, garantujem, bar 95 posto nije umrlo od virusa.
Daj da otvorimo temu o ujedima strsljena i koliko ljudi umre godisnje. Ili da uvedemo hitno vanredno stanje jer nam stotine, nekad i hiljade ljudi umre na putevima svake godine. Ja sam za to, vojska i sva murija na ulice, hvatanje vozaca po celoj drzavi, alkotestovi, tehnicki pregled vozila, provera psihickog stanja vozaca... Na ovom semaforu kod mene u Kirovljevoj, kod crkve, u 90 posto slucajeva na cisto crveno prolaze.
A cilj sa koronom je samo jedan - strah.
I ne pricam to bezveze i sada cu otkriti neke stvari iz privatnog zivota.
Ja sam sve ovo prosao krajem prosle godine!
Skupile se neke stvari, promena okruzenja, neki ljudi mi dugovali pare...i nesto se nisam osecao najbolje i onda krece. Sta god da otvorim na internetu - samo smrt i bolest. Sve se to planski desava mesecima pre korone. Pre neki dan druga najvaznija vest da je neki hokejas umro odjednom od mozdanog udara. Alo, bre, koga briga? Nije bio ni poznat, ni nista. Cak ni ne citam vesti, izlaze sa strane neke preporuke, fudbaler u Juznoj Africi, mlad i zdrav, samo pao i umro u toku treninga, stonoteniser iz Juzne Koreje se srucio i ostao na mestu mrtav u toku utakmice seste lige Vijetnama...
Najjaca vest - dobila srcani udar dan posle detaljnih pregleda srca gde su ustanovili da je sve ok. Hahahahaha. Neki kao redak poremecaj koji ne moze da se primeti. Samo me zanima koja je poenta takve vesti? Niti moze nesto da se nauci, niti je zabavno, niti bilo sta - samo strah.
Udarni naslov glasi: Umrla mlada zvezda popularne serije, a ono umro pas iz neke serije za koju nisu culi ni roditelji ljudi koji glume u seriji.
I posto sam ja neko ko zivi veoma aktivnim nacinom zivota - krenem da trcim na primer i setim se takvih stvari i krene da mi se vrti u glavi. Dodjem kuci i izleti mi neka vest da se fudbaleru u Holandiji u trecoj ligi zavrtelo u glavi na treningu i da je ustanovljeno da ima srcane probleme.
Tu ja odem do psihijatra, on ustanovi anksioznost, odem na detaljne lekarske preglede - ne fali mi dlaka sa glave i naje*** im se svega po spisku za to sta nam rade.
I onda je krenulo kao zagadjenje, sto i jeste bilo u jednom periodu kratko, ali jedan dan sam ceo proveo napolju, prolece, sunce, bas razmisljam kako je lepo, sve mirise i dodjem kuci i procitam da smo najzagadjeniji na svetu. Hahahahahaahahahaa. Ne treba zaboraviti da su i tada bile maske i da cela prica sa maskama se fura cele godine i pre korone.
Tako da kada je krenulo sve ovo, meni je bilo smesno jer sam sve to prosao. Udarne vesti o svakoj babi koja je umrla, gomila nepotrebnih informacija o bolestima i umiranju svakog coveka u svakom selu na svetu. Vucic izlazi i kaze 9 ljudi je umrlo, dvoje od njih su umrli od infarkta, ali mi necemo kao Hrvati da lazemo, mi sve pripusujemo virusu hahahahaa. Dalje, nisam pratio nista vise.
Sa neke sebicne strane, bas neposredno pre svega sam obavio lekarske preglede i imao informaciju da su mi pluca, srce...u savrsenom stanju tako da priznajem, zbog toga me je dodatno bolelo uvo. Ali ja nisam branio, niti se smejao nekome ko se pazio, nosio maske...ali ja nisam nikoga ugrozavao. Ja, recimo, trcim do Topcidera pa se penjem gore kroz Kosutnjak do Ski staze pa se vracam kuci, ne sretnem nikog zivog usput. I sad ces to da mi branis i zatvaras me u kucu?
Redovno sam krsio policijski cas i masku u zivotu nisam stavio, mada i ne idem po javnim mestima. Druzim se sa kim se druzim, radim sa kim radim, nasao sam lokalnu prodavnicu gde se svima isto fucka i toeto.
Spominjao je neko seks u doba korone na predhodnoj strani. Hvala na pitanju, nadoknadilo se za par dana sve propusteno za vreme policijskog casa.
Medjutim, nije to poenta. Da, ja kao zakleti protivnik drustvenih mreza sam instalirao Tinder za vreme policijskog casa. I ne samo sto je posle popustanja mera pronalazenje devojke nikad manji problem jer su kao pustene sa lanca (kao i mi
) nego je i tuzno kada udjes tako u kontakt sa vecim brojem devojaka koliko njih ima probleme. Sa svima sam se u jednom trenutku dotakao teme psihickog zdravlja i jedno 90 posto ili ima anksiozni poremecaj ili je u depresiji. I sve se godinama bore sa tim i meni se smeju koliko to kod mene traje i koju smesnu doza tableta sam dobio da pijem itd. Ja ranije nisam ni otvarao te teme, sad kad malo cacnem, jedva cekaju da se otvore i placu na ramenu.
Ova nacija je potpuno psihicki u k! I onda se desi ovo sto se desi. Pa ja mog psidzu nisam mogao danima da dobijem, prebukiran. Ja mu dodjem kao pauza na poslu, ja sam mislio da sam u k, a ljudi lude bukvalno, ja vec privodim sve kraju.
Posledice svega ovoga ce biti nekoliko stotina puta gore po fizicko i mentalno zdravlje od onoga sto bi nam ovaj grip uradio da nismo preduzeli nikakve mere.
Sa tim da se ja ne zalazem da nema mera, samo trazim da se koristi zdrav razum.