Mislim da imaš pogrešnu sliku o meni i mojoj poenti.
Ja nisam od sorte ljudi koja urla sve u šesnaest ''Sramota me koliko nam je dobro'' i ''Nemci nam zavide''. (to pišem samo kad sam ironičan, da bih se rugao psihijatrijskim slučajevima koji vode Srbiju). Niti imam imalo lepo mišljenje o našoj vlasti i državi, kao što se da primetiti. Ali to što su naša vlast i država debili, a sa njim i solidno parče našeg naroda koji ih bira, ne isključuje mogućnost da su i Nemci postali debili takođe.
Nemački debilizam 1:
Gasimo uličnu rasvetu da štedimo struju, a to što će krimosi da pljačkaju i imigranti da siluju na svakom ćošku... pa dobro jbg... biće to ekološki kriminal
Nemački debilizam 2:
Ako treba, ledićemo i klikere pod tušem, ali samo da se istera inat Rusiji
Nemački debilizam 3:
Svi smo jednaki i svi moramo da štedimo, ali nećemo se baš svi prati ledenom vodom
Nemački debilizam 4: Dok razni Šortsevi, Makaroni i ostali otpadi Rusiji teraju inat, a
dr**ju Srbiju za gluposti,
Amerikanci ih ''saveznički'' deru na preprodaji RUSKOG gasa i nafte
Nemački debilizam 5: Dok svet glođe najgora vojno-političko-socio-ekonomska krizetina od Drugog svetskog rata, na ivici da preraste u Treći svetski rat,
zelene gluperde u Nemačkoj većaju da li su im nuklearne elektrane dovoljno obnovljiv izvor energije
O nekim drugim idiotizmima, licemerštinama, glupostima, besmislicama i slepilima pred problemima koji su ih glodali još pre 2022, da i ne govorim. Doduše ne treba da čudi, oni su uvek bili skloni sado-mazo igrama i mislima, pa izgleda da zadnjih 20 godina praktikuju više ovo drugo.
Tako da... ne znam kako drukčije i kraće da sročim, ali to što je Srbija zemlja prepuna debila, ne isključuje mogućnost da je i Nemačka. A ovih 5 činjenica govore u prilog toj tezi.
Ali ok, da ne bude da su svi Nemci poslušne povodljive ovce (isto kao i mi), evo i jedne vesti koja pokazuje da polovini njih, polako ali sigurno, postaje malo muka od glumatanja većih Ukrajinaca od Ukrajinaca, na svoj račun, a na dobit Murike:
Some 70% of those polled backed Germany's support for Ukraine, t
hough the number of people who wanted stronger military support dropped to 35% from 44% in early July, found the survey conducted between July 12-14 by broadcaster ZDF.
A strong majority of Germans wants to continue supporting Ukraine in fighting against Russia even if it means paying more for energy, according to a survey published on Friday.
www.reuters.com
Čini se da sa svakim stepenom temperature na dole, i glumatanje većih Ukra od Ukrajinaca prati u stopu. Kako smrznuti klikeri znaju da promene percepciju heh... Videćemo u narednim mesecima kako će se promeniti i kada uz temperature, i zalihe hrane odu na dole.