dragan
Professional
Predhodno bi morali da ukunemo Moratorijum na neklearke i počnemo da školujemo kadrove koji će da rade na izgradnji i proizvodnji.
,, Ona je rekla da za nuklearne elektrana sada Srbija nema dovoljno ni znanja ni iskustva ni kadra.... ,,
Na primer:
CERN su pravile 23 države različitog jezika i kulture u svim nj. segmentima I raznih faza i nigde nije zapelo.
Kakve sad sve budalaštine izgovaraju
Za je*bnu modularnu malu našu nuklerku
ne može se na ovoj kugli zemaljskoj naci pametne glave dok ne ,,uzriju,, domace .
Osim toga postoji i vreme izgradnje koje može da se iskoristi za ,doškolovovanje
Jednostavno kad se nešto nece, postoji hiljadu :NE
a kad se hoce, dovoljno je i jedno: DA
Skretanje sa teme, ali će me uvek fascinirati dalekosežno razmišljanje političkog vrha dojučerašnjih vukoje*******ina od država. Iako su ih Jermeni polupali u ratu 1986 - 1994, Azeri su lukavo čekali. Zaživi li ovaj projekat, nema sumnje da će im Zapad maltene aminovati potpuno uništenje Nagorno-Karabaha/Arcaha. Naravno, uz uslov da ruski mirovnjaci odu nakon 5 godina. Nažalost, iako imam simpatije za Jermene, Azeri su pokazali daleko veću političku pismenost i u ovoj energetskoj krizi će masno profitirati. Jermenija, iako energetski siromašna, od svoje bogate i uticajne dijaspore cvonjka nije videla.Ovo je sjajna ideja. Negde tamo u dalekoj Aziji gori ugalj i struja se pravi u prljavim nuklearkama.
U amdjeosku EVropu ide struja.
Zelim im potpun neuspeh.
BUKUREŠT, Rumunija (AP) — Lideri Mađarske, Rumunije, Gruzije i Azerbejdžana finalizirali su u subotu sporazum o podvodnom priključku za električnu energiju koji bi mogao da postane novi izvor energije za Evropsku uniju usred krize u snabdevanju energijom izazvanom ratom u Ukrajini.
Sporazum uključuje kabl ispod Crnog mora koji bi povezivao Azerbejdžan sa Mađarskom preko Gruzije i Rumunije.
A kako umeju da održavaju avion, ako ne umeju autobus?
Oće GSP-ov povon 'Kosmaj' da održava atomsku centralu?
@MC
A da nadješ kompas i pokuša da shvatiš poentu mog posta a i dr. čl.pre nego sto na ,,keca,, kreneš da ujedaš na okolo.
Nisu svi politički ostrašćeni da bi se medjusobno pljuvali radi pljuvanja
Ako je jeste moja greska u upotrebi termina postoje na forumu BBa strucniji članovi koji ce reagovati ako tako procene da treba.
Ti nisi strucan ni za energetiku isto kao i ja, a kamoli za nuklearnu fiziku
Oboje smo amateri u toj ooblasti.
Što se lako vidi iz dosadašnjih pisanija....
S druge strane sigurno od tebe sam više upućeniji oko radio aktivnosti i nj. domena.
Drži se ti tvojih ko-političkih tema
A to što ne postoji tako malo
za TVOJU informaciju iz poznavanja opšte kulture
mi imamo to decenijama i po veličini još manje u institutu u Vinci ...
Pozdrav.
Srbi.Ko odrzava avione AS?