Evo ja da odgovorim, posto niko nece.
Nismo se uselili (retko ko jeste), ali smo dobili kljuceve od stana. Sve u svemu, zadovoljni smo.
Materijali u stanovima su kvalitetni, iako ih investitor nije specificirao na pocetku gradnje. Narocito dobar utisak na mene su ostavili prozori i balkonska vrata (alu-drvo sa troslojnim staklima) i unutrasnja stolarija (sobna vrata). Roletne na svim prozorima i balkonskim vratima su na elektricni pogon. Ulazna vrata su Bosal, iako sam video da ponekad znaju da isfusere, nasa vrata bez problema funkcionisu i savrseno zvucno izoluju od hodnika.
Stan nam gleda na dvoriste, mislim da smo dobro izabrali, jer ostale strane gledaju ili na prometne ulice ili na nesredjeno zemljiste (strana prema starim blokovima).
Smart home sistem treba da proucim, tek ce sve funkcije biti dostupne kad se uvede internet veza u stan. Navodno sem upravljanja grejanjem, treba i da upravlja roletnama, pali i gasi centralni osigurac za struju i ventil za vodu??? (svaki stan ima svoj vodomer) ali na zalost, ne upravlja klimama (klime su Fujitsu). Bojler u kupatilu ima WiFi.
Liftova na mojoj vertikali ima 3, 2 vec rade ali su iznutra jos oblozeni zastitnim daskama.
Od zamerki: iako su stanovi gotovi, svasta-nesto se radi po zgradi tako da je sve puno prasine. Dvoriste nije sredjeno do kraja (mada fontana radi
) . Po meni, nije za zivot (cini mi se da su komsije koje su se vec uselili uradili to samo sto su morali). Mogao je investitor da saceka jos dva meseca i sve zavrsi, ali su ovo uradili (pretpostavljam) da ne bi placali dodatne penale. Jos nije moguce struju i grejanje "prevesti" na vlasnike stanova.
Plocice u kupatilu su mi vizuelno previse haoticne. Mozda smo mogli da izaberemo i ugradimo "nase" plocice, ali eto ispalo je ovako.
Parket (Tarquet) je lakiran izuzetno tankim slojem laka i deluje prilicno rusticno. Navodno su to nove verzije, mozda deluje nesto lepse samo se nadam da nece uticati na trajnost.
Evo i par slika stana: (tarket je na slikama ispao mnogo tamniji i sareniji, u prirodi je svetliji i mnogo lepsi):
Pogledajte prilog 166648Pogledajte prilog 166649Pogledajte prilog 166650Pogledajte prilog 166651Pogledajte prilog 166652Pogledajte prilog 166653Pogledajte prilog 166654Pogledajte prilog 166655Pogledajte prilog 166656Pogledajte prilog 166657Pogledajte prilog 166658Pogledajte prilog 166659