Imaju sad probe grejanja i kanalizacije. Sve je povezano uveliko.Na ovom sajtu može da se prati kako papirološki napreduje..usvojeni su im zahtevi za priključke i požarnu zaštitu.
Investitor je BP-SG DOOЦЕОП
ceop.apr.gov.rs
Imaju sad probe grejanja i kanalizacije. Sve je povezano uveliko.Na ovom sajtu može da se prati kako papirološki napreduje..usvojeni su im zahtevi za priključke i požarnu zaštitu.
Investitor je BP-SG DOOЦЕОП
ceop.apr.gov.rs
Lamele B i D mi ne deluju da su završene potpuno, na terasama nisu postavljene maske na klima uređajima a po projektu treba da budu. Dvorište manje više i nije toliko hitno, ali moraju da urade internu saobraćajnicu. Bez toga ne mogu proći tehnički prijem. Deluje mi da neće biti tako brzoJa sam ih zvao, pomenuse jos jedno 2,3 nedelje da ce da rade da dovrse dvoriste i okolo zgrade prilaze itd. Unutra je sve zavrseno bukvalno. Tako da nadam se da ce biti tako i po meni je to realno.
Ako mislite na ona zelena vratanca - masku , postavljena su na celu D lamelu , na onom ćošku kod portirnice,na tom redu terasa i nisu predviđene maske da budu.Lamele B i D mi ne deluju da su završene potpuno, na terasama nisu postavljene maske na klima uređajima a po projektu treba da budu. Dvorište manje više i nije toliko hitno, ali moraju da urade internu saobraćajnicu. Bez toga ne mogu proći tehnički prijem. Deluje mi da neće biti tako brzo
Znam da su predviđene za lamelu B a cela vertikala koja gleda ka Airport Cit-y nema poatavljene maske za klime. A u ugovoru stoji da su predviđene.Ako mislite na ona zelena vratanca - masku , postavljena su na celu D lamelu , na onom ćošku kod portirnice,na tom redu terasa i nisu predviđene maske da budu.
Ja kako vidim a vidim Dobro na celoj izgradnji ulice rade dva coveka
Ja se Nadao sad 1 Aprila sad do 15tog na kraju ce biti do prvog AvgustaPozdrav! Da li je realno da ce do 15.04. zavrsiti prilaznu, internu saobracajnicu? Navodno ce kljuceve deliti odmah posle Uskrsa?
Realno mislim da moze da se uradi, ali sve zavisi kojim ce tempom raditi i da li ima jos nesto da ih koci a da se ne zna... nadam se iskreno da ce zavrsiti kao sto Igor rece pre neki dan to su radovi gde uglavnom masine rade a nije u pitanju autoput da grade u pitanju je obicna ulica interna. Mozda gresim ali se nadam da ce napokom zavrsetiPozdrav! Da li je realno da ce do 15.04. zavrsiti prilaznu, internu saobracajnicu? Navodno ce kljuceve deliti odmah posle Uskrsa?
Još čekaju na priključenja drugog dela kompleksa sa Heroja Košara..a što se tiče tempa otprilike 7 dana im je trebalo da zatrpaju rupu koja je kopana za priključke na novoj ulici.Realno mislim da moze da se uradi, ali sve zavisi kojim ce tempom raditi i da li ima jos nesto da ih koci a da se ne zna... nadam se iskreno da ce zavrsiti kao sto Igor rece pre neki dan to su radovi gde uglavnom masine rade a nije u pitanju autoput da grade u pitanju je obicna ulica interna. Mozda gresim ali se nadam da ce napokom zavrseti
To je samo formalno da ispostuju papirologiju. Ja sam čula da su sve priključke (vodu, kanalizaciju, struju, grejanje) već probali i da sve funkcioniše kako treba.Još čekaju na priključenja drugog dela kompleksa sa Heroja Košara..a što se tiče tempa otprilike 7 dana im je trebalo da zatrpaju rupu koja je kopana za priključke na novoj ulici.
Mi da smo pametni već 1.aprila svi da se nađemo na gradilištu i da oformimo krizni štab
Isto i ja,Koliko znam sve je vec prikljuceno i radiTo je samo formalno da ispostuju papirologiju. Ja sam čula da su sve priključke (vodu, kanalizaciju, struju, grejanje) već probali i da sve funkcioniše kako treba.
A za tih 7 dana, nisam mogao da pratim koliko im je trebalo doduse ne znam koliko moze da utice kisa na takve radove? Znam da kad su kopali tih dana su cesto bile kise pa da mozda zbog toga nije duze trebalo. Opet ne znam da li i koliko moze da utice takvo vreme na taj tip radova zbog natopljene zemlje itd..Još čekaju na priključenja drugog dela kompleksa sa Heroja Košara..a što se tiče tempa otprilike 7 dana im je trebalo da zatrpaju rupu koja je kopana za priključke na novoj ulici.
Mi da smo pametni već 1.aprila svi da se nađemo na gradilištu i da oformimo krizni štab
Ne zaboravite da je priključke na novoj ulici radio grad, tj.Direkcija odnosno njihovi izvodači sa njihovom dinamikom radova. Internu saobraćajnicu radi naš investitor, tj.njegov izvođač sa drugom dinamikom radova. Ja se nadam da će uspeti da završe do tog 15.aprila kako je neko napisao. Najveći problem je bila izgradnja nedostajuće infrastrukture koja je bila u nadleznosti grada. Tako da smatram da bi interna saobraćajnica i ostali prilazi koji su u nadležnosti investitora trebalo da budu završeni vrlo brzo.A za tih 7 dana, nisam mogao da pratim koliko im je trebalo doduse ne znam koliko moze da utice kisa na takve radove? Znam da kad su kopali tih dana su cesto bile kise pa da mozda zbog toga nije duze trebalo. Opet ne znam da li i koliko moze da utice takvo vreme na taj tip radova zbog natopljene zemlje itd..
Slazem se, nemaju jos puno posla koliko sam video. Dosta su toga i poplocali vec itd.. tako da drzimo palceveNe zaboravite da je priključke na novoj ulici radio grad, tj.Direkcija odnosno njihovi izvodači sa njihovom dinamikom radova. Internu saobraćajnicu radi naš investitor, tj.njegov izvođač sa drugom dinamikom radova. Ja se nadam da će uspeti da završe do tog 15.aprila kako je neko napisao. Najveći problem je bila izgradnja nedostajuće infrastrukture koja je bila u nadleznosti grada. Tako da smatram da bi interna saobraćajnica i ostali prilazi koji su u nadležnosti investitora trebalo da budu završeni vrlo brzo.
Molim vas,može li me neko posavetovati oko traženja i dobijanja isplate penala zbog probijanja rokova,hvala
Žiro računPošaljete mejl prodaji - zahtev za isplatu penala iz člana 3. ugovora o kupoprodaji.
Ime prezime,
Broj ugovora,
Broj stana,