Pozdrav, nov sam na forumu i voleo bih da mi je post lepše prirode
Naime, pumpa u mojoj blizini je čistila rezervoare i verovatno neku količinu ispuštala u gradsku kanalizaciju.
Sinoć kada sam ušao u kuću osećao se gas od benzina, toliko da je bilo teško za disanje. Gas je ušao u kuću preko ispusta za vodu u malom kupatilu, kroz kanalizacione cevi...
Moje prijave idu ovim redom:
-usmeno oko 19h policijskoj patroli koja se slučajno tu nalazila na 50m od pumpe...pitam ih šta da radim, kome da prijavim, rekoše da oni tu ne mogu ništa, da ujutru idem u komunalno da prijavim??
-pola sata kasnije zovem dežurnu službu u kanalizaciji i oni odgovaraju da ne mogu sada da pošalju nikoga, poslaće ujutru (nije niko došao)
-posle 20h zovem i Dežurnu inspekciju na 3227-000, završilo se na hvala na prijavi, obavestićemo vas o rešenju
Danas sam i lično otišao u komunalno za kanalizaciju, i posle vodanja po više kancelarija ispade da ni oni ne mogu ništa, rekoše trebao sam da prijavim komunalnoj inspekciji...dobih obećanje da će ipak neko doći do 17h da proveri...došli radnici posle 19h po prijavi da mi zapušena šahta
kad sam i njima objasnio rekoše da sam trebao da slikam...Gas se trenutno oseća vrlo malo, do sutra predpostavljam da će nestati...
Neka ideja kome prijaviti kada treba brza reakcija, šta raditi?