Pozdrav, da li vam je pri kupovini stana predstavljano da će u blizini ići metro ili neki drugi infrastrukturni projekti? Ako imate neki katalog voleo bi da ga vidim.
Veliki pozdrav komšijama Zvezdarcima
Suzana kaze za dve nedeljeJel ima iko neke nove informacije?
Dve nedelje po dve nedelje pa se nakupi godinu dana!Suzana kaze za dve nedelje
Taj deo oko aviv parka je kancer i za pesake i za voznju, mogu misliti kako je za zivot. Ubedljivo jedan od najgorih delova grada, nemam reciJavna prezentacija UP za izgradnju kompleksa sa komercijalnim delatnostima (hotelom) spratnosti 2PO+NPR+VPR+4+PS i stanovanjem spratnosti 3PO+PR+4+PS na GP01 koja se formira od KP 13394/1, 13395/1 i 13395/2 sve KO Zvezdara
На основу члана 63. Закона о планирању и изградњи („Службениwww.beograd.rs
Биће још много, много комшија
Infostan, zavisi od kvadrature i grejne povrsine, ali leti recimo do 2000, zimi od grejanja zavisi, ali opet ne prelazi neku banalnu svotu novca. Odrzavanje zgrade 3500. Ja sam uzeo yettel hipernet, bili su najpovoljniji, ali to je mts infrastruktura, tako da je slicno. Svakako stanovi imaju ugradjenu optiku od mtsa. Da nazalost, zvucna izolacija je ocigledno problem, tako da pametno razmislite o rasporedu stana i gde ce vam biti TV, ormar itd.Pozdrav komšije, uzela sam stan u zgradi i treba da se preselim uskoro. Da li možete da me uputite u redovne račune koje mogu očekivati (infostan, održavanje zgrade, grejanje..)? Takođe, trebam preporuku za kablovsku i internet. Da se nadovežem za izvučnu izolaciju - primetila sam prilikom obilaska stana da se čuju komšije pored dok sasvim normalno razgovaraju.