SamoDaKazem
Novice
- Učlanjen(a)
- 23.10.2023.
- Pohvaljen
- 18
Gledajuci ovaj snimak sto sam okacio, jel i vama deluje da ovaj auto na nekim delovima bas poskakuje?
Sjajno.Opet nema svecanog otvaranja Postajemo kao EU
Solidnom, nema rupa ni većih ulegnuća ali je asfalt lošiji i krpljen. Pazi i na fuksni radar pre ulaska u MionicuU kakvom je stanju put od Divaca do Mionice ?
Мислим да би надлежно министарство требало да подигне брзину за мотопутеве на 110 на сат као већини држава, с обзиром да ће нам малтене сви мотопутеви бити нови путеви.
Pa ne baš. Uz sve ove petljice na putevima gde nema naplate za očekivati je da bude sve više idiota koji idu suprotnim smerovima, poljoprivrednih mašina...
PP u Divcima je sa polubranicima.П.С. док не заврше мотопут од Диваца до Иверка, пружни прелаз у Дивцима ће бити врло критично место јер ће се сигурно наћи паметњаковићи који ће ломити или заобилазити рампу. Каква је тамо рампа, полубраник или пуни? С обзиром на ирационално ограничење на мотопуту од 80 км/ч и пружни прелаз, можда ће док не заврше мотопут до Иверка ипак бити боље ићи старим путем за Ваљево.
Otplatice je za 5 godinaNeko je mislio na saobraćajce, ako ostane to ograničenje, imaće dobru zaradu na toj deonici.
Ajde onda molim te prokomentariši i drugi deo mog komentara. Baš me zanima šta kaže zakon za vožnju u suprotnom smeru na autoputu.Да ли су реални да су ставили 80 ограничење на мотопут?
Апсолутно. Чак и на "старом" мотопуту Баточина - Крагујевац се вози 110 без проблема.
О каквим пољопривредним машинама на мотопуту причаш? На мотопуту важи забрана за сва возила за које важи забрана на аутопуту.
П.С. док не заврше мотопут од Диваца до Иверка, пружни прелаз у Дивцима ће бити врло критично место јер ће се сигурно наћи паметњаковићи који ће ломити или заобилазити рампу. Каква је тамо рампа, полубраник или пуни? С обзиром на ирационално ограничење на мотопуту од 80 км/ч и пружни прелаз, можда ће док не заврше мотопут до Иверка ипак бити боље ићи старим путем за Ваљево.
U kakvom je stanju put od Divaca do Mionice ?