Slucajni prolaznik
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2021.
- Pohvaljen
- 225
Jel to znaci da ce do subote da puste i do ValjevaJa sam juce prosao i necu da baksuziram ali neda je sprint... cak su i na nadvoznjaku u Popuckama radili

Jel to znaci da ce do subote da puste i do ValjevaJa sam juce prosao i necu da baksuziram ali neda je sprint... cak su i na nadvoznjaku u Popuckama radili
Jel verujes da sam i ja isto pomislioPomislio sam da je prenos otvaranja deonice. Videćemo.
To nije tehnički izvodljivo. Taj beton bi pukao odmah. Beton ide ispred i iza čelika. To važi za veće mostove.Jel se to meni čini ili su na levom vijaduktu u smeru ka Valjevu betoniirali dilatacije umesto da su postavili češljeve? Ako jesu, pa makar i privremeno, ja stvarno nemam reči....
Ide im sad 8 dana lepog vremena. +10 po danu. Ujutru će već od 7-8h da bude u plusu.Jel to znaci da ce do subote da puste i do Valjeva, salim se malo... To je verovatno lomljenje zbog lepog vremena da se nesto uradi, inace cim smrzne ili pahulja bela padne gotovo, sve staje
Snimak je isecan jer je u blizini sportski aerodrom Divci, pa nisam leteo tuda, ako stignem i budem bio na tom potezu uradicu snimak sa zemljeTek sada pogledah na brzinu ovaj snimak od subote... Do Divaca zaista deluje da fale samo diletacije, uz ogradu da se snimak seče baš na mestu ulazno/izlaznih rampi kod Divaca, pa ne znamo da li su one gotove?
Ipak, vidljivo je odsustvo signalizacije koja bi pratila parcijalno puštanje, tako da sam sklon da mislim kako nema ništa od ovoga dok ne završe do Valjeva, čitaj najmanje do tih lokalnih izbora.
Има привремена сигнализација пре искључење у Дивцима, затвара се једна трака и саобраћа преусмерава на искључење.Tek sada pogledah na brzinu ovaj snimak od subote... Do Divaca zaista deluje da fale samo diletacije, uz ogradu da se snimak seče baš na mestu ulazno/izlaznih rampi kod Divaca, pa ne znamo da li su one gotove?
Ipak, vidljivo je odsustvo signalizacije koja bi pratila parcijalno puštanje, tako da sam sklon da mislim kako nema ništa od ovoga dok ne završe do Valjeva, čitaj najmanje do tih lokalnih izbora.