Mora da se predstavi kao da se zavrsava zvezdana kapija.18km puta ne mogu da otvore odjednom, jadna li si zemljo...
Mora da se predstavi kao da se zavrsava zvezdana kapija.18km puta ne mogu da otvore odjednom, jadna li si zemljo...
Parče kod Pivića su minimalno kratko prikazali
Ja sam iz Lazarevca, radio u Šimanovcima, koristio Ibarsku preko godinu dana, namučio se sa kamionima svako jutro, posle nekog vremena prešao na AP i preporodio se. Mnogo odmorniji uveče stizao kući. Sad radim u Valjevu i prolazim svakodnevno kroz Lajkovac i za npr moj slučaj bi obilaznica oko Lajkovca baš značila. Slažem se da bi Lajkovac prodisao i da bi se napokon stekli uslovi da se ceo put kroz centar rehabilituje kako se više ne bi vozio drumski slalom oko rupa i šahtiЗа Бг не осим ако се не иде у блокове или Бежанију ) ,али сваки одлазак према Новом Саду или Шиду би био прихватљив ( за сада сви иду Ибарском па преко Орловаче ) јер од центра Лазаревца до уласка на АП сада треба између 15-20 минута завусно од гужве а за то време Ибарском се већ стигло скоро до Шиљаковца . Иста прича је и за одлазак према Чачку, прође се Дудовица и петља Љиг је надохват. Такође завршетком брзе саобраћајнице имали би сви директну везу са Ибарске до Ваљева , и на крају сам Лајковац би продисао да се из њега измести сав транзитни саобраћај.
А посебна је прича да једино становници Лазаревца плаћају друмарину да дођу до Београда чији су део . Младеновац,Обреновац Сурчин и сви други су ослобођени тог намета.....
Kad pominjes te sahte , kazu jos se nije iskolovao taj strucnjak koji ce da iznivelise sahtu sa asfaltom... Jadna li si moja zemljo...Parče kod Pivića su minimalno kratko prikazali
Ja sam iz Lazarevca, radio u Šimanovcima, koristio Ibarsku preko godinu dana, namučio se sa kamionima svako jutro, posle nekog vremena prešao na AP i preporodio se. Mnogo odmorniji uveče stizao kući. Sad radim u Valjevu i prolazim svakodnevno kroz Lajkovac i za npr moj slučaj bi obilaznica oko Lajkovca baš značila. Slažem se da bi Lajkovac prodisao i da bi se napokon stekli uslovi da se ceo put kroz centar rehabilituje kako se više ne bi vozio drumski slalom oko rupa i šahti
Ogroman broj kamiona vuče kamen iz dva kamenoloma iznad Valjeva, na putu ka Kosjeriću. Dok su bile vrućine, pošto su ogromnom pretovaru (naravno, niko ne pomišlja da im poturi vagu) na autoputu, nakon obrenovačkog mosta, imali su česte gumidefekte. O tome svedoče brojni tragovi na asfaltu, ali i komadi guma. Pretovar, vreo asfalt i kontinuirana velika brzina taman su između Obrenovca i Surčina dostizale kritičnu granicu izdržljivosti. Sad je nešto manje pošto je asfalt hladan.Kamen iz Slovca se vozi za šabac - ruma - ns.
Je l isplivao negde termin otvaranja deonice do Divaca?