Earthmoving
Expert
Mislim da sa prve slike nece biti puno rusenja, tu su duple trake, a kolko razumem brzi put treba sa sadasnjim spoji tamo gde pocinju duple trake.
Ako nije asfalt, mozda je onaj geotekstil hidroizolacije koji stavljaju pre asfalta. Mada do sad su uglavnom bili nekih svetlijih boja (na Obrenovac-Surcin, Preljina-Pakovrace...)Jel ono što se crni posle poslednjeg mosta asfalt?
Deluje da je 70% trasiranog spremno za prve slojeve asfalta. Vidi se da su cevi postavljene, ne znam ide li još neki sloj nasipanja pre asfalta.
Dosta još ima betonskih konstrukcija da se uradi, nešto to sporo ide, za to im ne smetaju nerešeni imovinski odnosi.
To je bitumenska emulzija koja se prska cisternama na podlogu pre nanošenja asfalta radi boljeg vezivanja.Jel ono što se crni posle poslednjeg mosta asfalt?
Deluje da je 70% trasiranog spremno za prve slojeve asfalta. Vidi se da su cevi postavljene, ne znam ide li još neki sloj nasipanja pre asfalta.
Dosta još ima betonskih konstrukcija da se uradi, nešto to sporo ide, za to im ne smetaju nerešeni imovinski odnosi.
Zivo meTaj put sa kojim si spojio je zaseban put NOVA 1 tu prave kruzni tok i izlazi ispod nadvoznjaka ( ka gore )
Deo puta ( obilaznice ) sam video ide od kruznog toka preko sepija ( deponije ) i tako spaja ind.zonu Belosevac i ispod Bizerbe je kruzni tok ( paralelno sa tim putem ) posle toga sve je moguce.... ovako su meni nacrtali deo koji nisam video. Sve je moguce
Pogledajte prilog 142417
Zivo me zanima ko ti je ovo crtao, koji strucnjak pravi raskrsnicu tu posle nadvoznjaka od pruge, samo me zivo zanima, hvalaTaj put sa kojim si spojio je zaseban put NOVA 1 tu prave kruzni tok i izlazi ispod nadvoznjaka ( ka gore )
Deo puta ( obilaznice ) sam video ide od kruznog toka preko sepija ( deponije ) i tako spaja ind.zonu Belosevac i ispod Bizerbe je kruzni tok ( paralelno sa tim putem ) posle toga sve je moguce.... ovako su meni nacrtali deo koji nisam video. Sve je moguce
Pogledajte prilog 142417
Onaj crtez je star 3 godine min... sve parcele koje se na njemu vide su sad gradsko gradjevinske ( nije katastar jos stigao da ih konvertuje ali mogu poslati i zvanican dokument od 04.02.2022) meni ovo ni iz dzepa ni u dzep. Ono nije crtao neki saban. Kad pogledas ove brze trake mogle su da se projektuju skroz drugacije i jednostavnije ali za sve postoji razlog...Zivo me
Zivo me zanima ko ti je ovo crtao, koji strucnjak pravi raskrsnicu tu posle nadvoznjaka od pruge, samo me zivo zanima, hvala
Ali ja sam svoju zemlju Platio, a u tom kraju ima mnogo onih koji su od države, dal Obrenovića, Dobili zemlju oduzetu od aga i begova nakon Turaka i tako postali vlasnici. Ne kažem da je to slučaj sa ovima konkretno, ali mnogo ih ima. Zatim, imali smo opet besplatno deljenje zemlje otete Švabama, Srbima iz kraljevog režima & Co, pa stanove po gradovima do 1991... zapravo zadnjih 30tak godina je retka generacija da ništa nije dobila već su za nas važila "tržišna" pravila.Ali mogi da ucenjuju, oni neće da prodaju njima zemlja treba za stoku.