Igormartin
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.11.2020.
- Pohvaljen
- 1.256
138 km. 65 minuta do Beograda beše ono
138 km. 65 minuta do Beograda beše ono
U zadnjem obraćanju naciji je rekao da se odmah nastavlja projektovanje puta do Zvornika.Kad su pre napravili projekat za Zvornik?
Već je potvrđeno da uključenje na brzu saobraćajnicu na kružnom toku u Štitaru neće biti moguće dok se ne izgradi nova obilaznica oko Šapca, ali je sasvim moguće da to bude krak za buduće uključenje koji je ujedno i deo nove obilaznice. Ovo na OS mapi je neko od volontera ucrtao odokativno po svojoj zamisli, ništa se tu precizno ne zna još uvek, a i daleko je od realizacije.Vidim da je na "OS" mapi dodat deo puta od kruznog toka u stitaru do sokine kafane.. zna neko vise o ovome? Da li je ovaj krak i putanja nove sabacke obilaznice ili samo ukljucenje za brzi put?
Pogledajte prilog 221087
Sigurno je moguće zato što je već planirana izgradnja kružnih tokova na mestima gde se sada nalaze semafori duž obilaznog puta.Kad smo kod obilaznice oko Sapca, jel zna neko da li je teorijski moguce (zbog prostora) na obilaznom umesto semafora da budu kruzni tokovi?
Ima sigurno tri meseca kako je Vesić najavio 15. decembar kao dan otvaranja puta. U međuvremenu je isti datum potvrđen još nekoliko puta. Nema razloga da se ne otvori 15. decembra.Imamo li zvaničan termin otvaranja deonice BP Šabac-Šepak? Ne zna se još ili sam propustio?
Propustio si najavu tog centra moći jer je centar moći izjavio pre dve nedelje da će otvaranje puta biti 15. decembra. To spada u ono što sam rekao da je datum otvaranja od septembra potvrđen u međuvremenu nekoliko puta. Vesić i Vučić su nekoliko puta naizmenično potvrđivali isti datum, poslednja potvrda je došla od Vučića pre dve nedelje.Vesić nema nikakav stvarni uticaj na izbor datuma otvaranja, a nema ni istoriju saopstavanja istine. Njegove najave su nebitne, čak i ako na kraju slučajno ispadnu tačne (jer, na to prosto ne utiče).
Po ovom pitanju, u ovom trenutku, u zemlji postoji jedan centar moći. Kada isti kroz svoju propagandu mašinu najavi otvaranje, to je relevantno. Mislio sam da sam tu vrstu najave možda propustio.
Koliko Vesić ima uticaja videlo se i po tome što mu je onako lako žrtvovalo cenjenu pozadinu...
Bilo kako bilo, čekamo.
Pošto je u poslednje vreme bilo više lajvova sa gradilišta za ovu saobraćajnicu je rečeno da se čeka da prodje 40 dana od tragedije u N.S. da bi smo ovako veliki dogadjaj proslavili kako dolikuje a zatim i kao drugi argument da želi da se naši gastrabajteri koji dolaze na odmore uvere u kvalitet ovog puta.Propustio si najavu tog centra moći jer je centar moći izjavio pre dve nedelje da će otvaranje puta biti 15. decembra. To spada u ono što sam rekao da je datum otvaranja od septembra potvrđen u međuvremenu nekoliko puta. Vesić i Vučić su nekoliko puta naizmenično potvrđivali isti datum, poslednja potvrda je došla od Vučića pre dve nedelje.
S obzirom da Azvirt ubedljivo najbrze izvodi radove od svih izvodjaca koki trenutno grade autoputeve i motoputeve po Srbiji, da li se zna da li ce Azvirt raditi jos neku denoicu sem Slepcevic - Badovinci i Loznica - Mali Zvornik? Bilo bi fenomenalno da rade Vozd Karadjordje, Kraljevo - Novi Pazar, Djerdapski koridor ili cak autoput ka Kotromanu
Da li neko može da izračuna koliko će biti pad prometa u selima od Šapca do Loznice, posebno što se na ovom putu neće naplaćivati putarina, tako da će sav prevoz ići novim putem.
Od kada je otvoren autoput do Rume nisam prošao kroz Platičevo, da li još ima bureka Kod Laze
Da i meni je to cudno za pumpe, a nema ni jedno odmaralisteЗаправо нови пут ће бити пуст, нема ниједне пумпе од Лознице па све до Пећинаца што је скоро 100км