On će biti M3, M1 je verovatno rezervisano za Batočina-KragujevacХоће ли онда брзи пут од моста до Лознице бити М1?
On će biti M3, M1 je verovatno rezervisano za Batočina-Kragujevac
Logičnije je da će M3 biti Valjevo - Lajkovac, mnogo ranije će biti završen
- bankine se postavljaju na polovini od i ka Beogradu postavljene vec. Ostalo u fazinpostavljanja.
Hahahahah, slatko me nasmeja. Cim sam procitao "bankina" znao sam da ce slediti godisnji ritualHvala na info. Ali kako tradicija nalaže, vreme je za redovan godišnji ritual
Verovatno misliš na zaštitnu ogradu a ne na bankinu?
PostenoHvala na info. Ali kako tradicija nalaže, vreme je za redovan godišnji ritual
Verovatno misliš na zaštitnu ogradu a ne na bankinu?
To je jedna od najproširenijih zabuna na ovom prostorima, bankina je jednostavno samo pojas zemlje uz put
Kad je otvaranje Ruma-Šabac ima li neko info
Kao nelogičan ulaz.Maksimalna cena na deonici Šid Šimanovci plus troškovi obrade.@StaraMo A ako se udje u Hrtkovcima vozi do petlja Ruma, tu se okrene i izadje ponovo u Hrtkovicima, Kako se to naplacuje ?
Sinoć je predsednik izjavio da je srećan zbog činjenice da će 14 Oktobra otvoriti ovu deonicu.Prođoh pre neki dan stranom od Drenovca. U razgovoru sa čovekom koji je čuvar, reče da je plan otvaranja 10. oktobar. Da li će biti tada, ostaje nam da vidimo.