Naplatna rampa pre mosta na Savi je prelazak sa autoputa, ba brzi putНема смисла да буде тако, ваљда мора прелаз да буде на саобраћајном чвору.
Kada bi zavrsili tunel do 2026. to bi bilo vanvremenskiPo nekom ultra optimistickom scenariju, NS (Kac) - Ruma pocetak 2026. Realno, uz probleme sa finansijama i tolerisanjem kilavljenja kineskih a i nasih radnika, 2028 i da pevamo od srece.
Za stručni nadzor nad izgradnjom Fruškogorskog koridora 1,5 milijardi dinara
Koridori Srbije raspisali su tender za usluge stručnog nadzora nad izgradnjom Fruškogorskog koridora.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...uskogorskog-koridora-15-milijardi-dinara.html
Ono što je zanimljivo u tekstu je sledeca rečenica : ... Očekivano vreme realizacije je 66 meseci od dana zaključenja ugovora...
Po ovome imda prodje najmanje 6 godina dok se ne kompletira ceo koridor od Rume do Kaća. Od prilike kraj 2027
Moje mišljenje most početak 27-e, cela trasa kraj 28-e. Voleo bih da grešim, a ja lično ne verujem za most da će biti pre 26-te jer nema potrebe da žure sa mostom.Ako nastave istim tempom, za 2 godine max, gotov most a to je mnogo pre 2026.
Da li možeš da mi daš koordinate/link od ovoga na Sentinelu? Baš sam tražio ali nikako da nađemNapareduje trasiranje na teritoriji opštine Šabac. Ono što zabrinjava je da ima dosta prekida. Pretpostavljam problemi sa eksproprijacijom.
Pogledajte prilog 164235
Izvoli:Da li možeš da mi daš koordinate/link od ovoga na Sentinelu? Baš sam tražio ali nikako da nađem
Nisam baš razumela. Da li će moći sa mosta odmah da se skrene desno na put ka Drenovcu?Ево мала репортажа са дела градилишта у њивама. Сигнализација за најаву девијације пута Шабац-Дреновац због изградње надвожњака преко аутопута по силаску са моста.
Pogledajte prilog 159215
У позадини видимо кран и арматуру за стубове.
Pogledajte prilog 159216
Сама девијација пута.
Pogledajte prilog 159217
Стари пут који ће заменити надвожњак.
Pogledajte prilog 159218
Поглед ка мосту.
Pogledajte prilog 159219
Арматура за стуб надвожњака.
Pogledajte prilog 159220
Пут даље ка Дреновцу.
Pogledajte prilog 159221
Поглед на мост са узводне стране.
Pogledajte prilog 159222
Размак између две конструкције.
Pogledajte prilog 159223
Поглед низводно на мост.
Pogledajte prilog 159224
Поглед на обалу испод моста.
Pogledajte prilog 159225
Графит на стубу моста.
Pogledajte prilog 159226
Даља траса преко насипа ка њивама.
Pogledajte prilog 159227
Imas raznih pristupa Sentitnelu. Licno korsitim vise Sentinel Playground. Samo izaberes datum i oblacnost. Ako zelis da imas poslednje slike stavi oblacnost preko 90%, tada mozes da vidis najskorije slike ali mozda oblaci prekirvaju dobar deo ali opet moze da se vide tacke od interesa.Da li možeš da mi daš koordinate/link od ovoga na Sentinelu? Baš sam tražio ali nikako da nađem
Ima i putevea ali ima i celih parcela. Videcemo za koji dan, da li ce sve trasirati.Prekidi kod Ribara su ukrstanja sa lokalnim putevima koja povezuju sela i njive. U ovaj fazi ih nece prekidati dok ne zavrse nadvoznjak ili sta je vec predvidjeno po projektu.
Verujem da se neki putevi i trajno ukidaju.
Meni ovi slici na čuvene svinjske krivine kada su seljaci plaćali geometrima da obiđu njihovu njivu. Čim pokupe letinu put će se spojiti.Ima i putevea ali ima i celih parcela. Videcemo za koji dan, da li ce sve trasirati.
Pogledajte prilog 164542
Hvala! Super! Ranije nam je trebalo tačno 1 sat kolima od Beograda do Drenovca autoputem preko Sremske Mitrovice. Sada cenim da će nam trebati 40 min.Хоће, ту ће бити искључење, па на њему лево ка Шапцу и десно ка Дреновцу и Сремској Митровици.