@inzenjer10 Inzenjeru, svaka čast za most ali nismo ti mi (barem ja) neki merodavni kritičari. Najbolje bi bilo kad budeš išao na neki sajam gradjevinarstava ili na neke poslovne tendere po Emiratima ti se onda pohvali kako ste jednom uspeli da uradite 20km u ravnici za 4 godine i to sve u roku pa vidi šta će ti oni reći.
@KrCan
"..Kakve veze ima sto je zavrsen most ili bilo koji deo, dok se ne zavrsi kompletna deonica..."
" Što bi kola škripala to volovi riču!"
Ima veze, jer su mogli završiti sve ostale delove dok se gradio most jer je most najkomplikovaniji i najzahtevniji za gradnju od svega ostalog. Pa ako za njega, takvih dimenzija i na takvoj širini reke treba 2-3 godine onda su mogli uskladiti ostatak sa završetkom mosta. Umesto toga mi čekamo još godinu dana na ostale delove. Ako su
@inzenjer10 i ekipa mogli most da urade za 2 godine, oda si i ovi drugi mogli uraditi 20km kroz ravnicu za 2 godine. A vidimo da su sposobni. Kako su radovi ozbiljnije počeli ove godine ako završe do septembra 2023 onda će im trebati malo više od godinu dana.