niki":tzhne4qa je napisao(la):polako marty covek ocigledno mislio na nikolicu ti imas legitimno pravo da te sve interesuje, samo napred!
Naravno da je mislio na mene
Ja sam se ovde i izjasnio da jos nisam kupio stan, zaista se nadam da su ostali vec postali kupci koji su se tako izjasnili, a ne mozda radnici sluzbe prodaje GDS-a
Ponavljam da je forum mesto za razna misljenja, bilo koga o bilo cemu. Kao buduci kupac stana zelim sto vise da saznam od drugih o ovom naselju. Jedini nacin je da proveravam neke informacije, ili istrazim. Zelim ako nisam u pravu da me drugi demantuju nekim podacima, bilo cime.
Kad sam pokazao koliko sve to moze jeftinije da bude jer je drzavno, dobijem odgovor: pa sta ces, kupi ili nemoj.
Kad je neko poveo polemiku oko kvaliteta i kad sam se i sam zgrozio koliko tu nema kontrole i da se pojavljuju podizvodjaci podizvodjaca, odgovor: pa sta ja tu mogu, tako je kako je.
Neko se pozali na internet, odgovor otprilike: super je sto cemo ga imati uopste.
Sada, kada znam da recimo gradsko stambeno nema takvu vrstu odrzavanja grejanja, ne kazem da je mozda nece uvesti i postavim pitanje u vezi instalacije grejanja, odgovor: pa dobro je da bar imamo zidove i lift.
Mi nismo valjda ovde da sirimo neki optimizam, nego da sukobljavamo stavove. Postoji i forum Stepe, koji ja pogledam, ali tamo ne ucestvujem jer nisam kupac i ne zelim nekom da kvarim zabavu, ali ako vidim nesto interesantno, citiram.
Ako nista drugo, bilo bi i suvise dosadno da svaki drugi post budu cestitke, pozdravi, slike kontejnera i ulica. Po meni se to podrazumeva da ce tamo biti.
Ja ne kupujem burek, pa ako bude imao malo mesa ili previse masti da ga bacim i uzmem nesto drugo.
I pazi tu izjavu, ti imas legitimno pravo da te interesuje, a svi ostali, pogledajte na RTS-u reklamu naselja iz helihoptera i pravac u GDS da izvrsite uplatu, a pitanja postavljajte posle toga.