Kako kupiti stan na kredit bez pomoći države
http://gdeinvestirati.com/nekretnin...-kako-kupiti-stan-na-kredit-bez-pomoci-drzave
http://gdeinvestirati.com/nekretnin...-kako-kupiti-stan-na-kredit-bez-pomoci-drzave
nemmen":31qqyat2 je napisao(la):@nikola011
evo i urednika crne hronike sa novom dozom pesimizma :notok:
Martin Mystere":1yt7hm50 je napisao(la):Podelio bi jedno desetak stanova svojim bliskim, jedan penthouse bi odmah uzeo za sebe i to za neku sicu i to za pocetak, a za dalje - videcemo.
Ali treba da budemo srecni zato sto on dolazi posto onda niko nece da nas krade vec ce samo da nas kraduckaju po malo...
nikola011":1j1hbum3 je napisao(la):NBS ima sluzbu gde mozes da se zalis, ali to ti dodje isto kao da posaljes poruku nekom preko twitter-a. Jacina je u udruzivanju oko bilo kog pitanja. NIkada niko ne zeli puno da se bavi pojedinacnim slucajevima. NBS ne moze da smisli ovo Udruzenje koliko znam jer im 24h vise nad glavom.
Danas maznuh jednu slicicu sa Stepe, moje iznenadjenje je da pored dosadasnja 3 tipa krova koja se pojavljuju ima i cetvrti. Meni se ovo tek ne dopada. Ljudi, da li je ovo neka skrivena kamera, ko je konstruktor ovih krovova, i gde ce da se sliva voda iz onih cevcica na krovu 4A?
nikola011":399f1s61 je napisao(la):U starim zgradama obicno su elektricari krali tako sto nisu stavljali svetlo na terasama, a to niko nije primecivao
Optimist":1y578bfa je napisao(la):Unapred se izvinjavam svima ukoliko će se neko naći uvređenim, ali ovo je ipak tema o PROJEKTU Stepa Stepanović i mislim da raspravi o kreditima, subvencijama i sl ovde nije mesto.
Kredit je nezavisna kategorija od ovog projekta, i nema nikakve veze s njime, subvencije se ne odnose isključivo na ovaj projekat tako da za ovu temu o kreditima postoji odavno otvoren drugi thread na forumu:
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?id=2173
Ovaj thread je postavljen za diskusije o samom projektu, napretku radova..
Jasno mi je da je situacija vrlo zategnuta i nezavidna svima koji još uvek čekaju subvencije, ali molim moderatore foruma da usmeravaju sve postove ovog tipa na gore pomenuti thread koji je upravo i napravljen za diskusije o kreditima..
Izvinjavam se još jednom ukoliko neko smatra da nisam u pravu, ali.. ipak jesam
Optimist":2qbbzfv9 je napisao(la):Čemu onda ona tema o kreditima?
Martin Mystere":26h56fpk je napisao(la):To kad govorimo o kradji, a kada je kraduckanje u pitanju...
Hvala na podrsci,vec poceh das se osecam ko trinesto prase. :laugh: Nece me banka,nece NKOSK,sad i forum...Martin Mystere":hh6k53ht je napisao(la):To je za one kredite koji nisu za Stepu.
Salim se ali ne vidim sta bi moglo da smeta da se u temi o naselju Stepa diskutuje i vezano za probleme oko kredita za to naselje!?
Problemi su evidentni i ljudi prvo u ovoj temi traze istomisljenike kako bi se pozalili ili potrazili resenje i hajde da im, pored svega toga sto ih banke, GDS, NKOSK i ko jos ne zezaju po ovoj vrucini, jos i mi ovde stajemo na muku i drzimo pridike i propovedi o tome zasto postuju ovde a ne na nekom drugom mestu/temi?
A sto bi se reklo - njihovi postovi nikom ne jedu 'leba.
agata":1o5pbsg2 je napisao(la):Hvala na podrsci,vec poceh das se osecam ko trinesto prase. :laugh: Nece me banka,nece NKOSK,sad i forum...Martin Mystere":1o5pbsg2 je napisao(la):To je za one kredite koji nisu za Stepu.
Salim se ali ne vidim sta bi moglo da smeta da se u temi o naselju Stepa diskutuje i vezano za probleme oko kredita za to naselje!?
Problemi su evidentni i ljudi prvo u ovoj temi traze istomisljenike kako bi se pozalili ili potrazili resenje i hajde da im, pored svega toga sto ih banke, GDS, NKOSK i ko jos ne zezaju po ovoj vrucini, jos i mi ovde stajemo na muku i drzimo pridike i propovedi o tome zasto postuju ovde a ne na nekom drugom mestu/temi?
A sto bi se reklo - njihovi postovi nikom ne jedu 'leba.
bikson":1nx4e32u je napisao(la):Ako je NKOSK znala da nema vise novca za subvencije, zasto banke nisu prestale sa prijemom zahteva, zasto nije unapred najavljeno da ce novac nestati, zasto... I
nikola011":t1dffrlz je napisao(la):@agata
Udruzenje gradjana koje se pojavljuje na TV-u... uticu na resavanje problema korisnika bankarskih usluga.