zli komsija":2j7k7lx1 je napisao(la):od datuma iz ugovara koji stoji za zavrsetak radova ocekuje se mesec do mesec ipo dana za tehnicki prijem zgrade pa tek onda useljenje. to sam dobio kao odgovor za zgradu 4 dj danas od sekretarice tehnicke sluzbe iz gds
Sancho":3moxnmnj je napisao(la):Komšije,
Jel imao neko dodira sa životnim osiguranjem, vezano za kupovinu stana na kredit?
S obzirom da sam u proceduri kupovine stana preko SO GE banke, oni mi traže životno.
Kakva su vaša iskustva sa osiguravajućim kućama? Gde otići? Gde može bez lekarskog pregleda? Kakve su cene?
kombi":1ulevj2y je napisao(la):Jel uzima(uzimao) neko stan u kesu?
Kakve su procedure od trenutka potpisivanja ugovora?
Sancho":3j5g1ajr je napisao(la):Komšije,
Jel imao neko dodira sa životnim osiguranjem, vezano za kupovinu stana na kredit?
S obzirom da sam u proceduri kupovine stana preko SO GE banke, oni mi traže životno.
Kakva su vaša iskustva sa osiguravajućim kućama? Gde otići? Gde može bez lekarskog pregleda? Kakve su cene?
drugarić":9xqct84t je napisao(la):Samo dižite kredite i plaćajte životna osiguranja nek vas svi zavrnu da bi kupili stanove gde zidaju pijani majstori što se može videti i na ovim slikama koje su zadnje postavljene, gde se vidi vazduh između gitera i betonske konstrukcije. Kako to da izvođači mogu da menjaju ugrađene materijale uvek za jeftinije i na uštrb kvaliteta. Uzmite za ruku nekog ko zna nešto o građevini pa ga odvedite na gradilište pa će vam sve biti jasno. :bash: :bash: :bash: Razumem ja da vi želite što pre krov nad glavom ali nedajte da vas raznorazni šarlatani i kvazimajstori vuku za nos kao pre nekoliko godina ovi novokomponovani biznismeni. A što se tiče nadzora iz Direkcije, oni bi trebali otići na lekarski pregled. Ili dobro ne vide ili ne smeju da vide ili da se suprotstave tajkunskim firmama. :notok:
GP5":pfo01yvm je napisao(la)::laugh: kakav je ovo lik... mislim gradjevinski strucnjak :bash: otkad nestase oni sto vicu da je bolje placati kiriju i sto cekaju da padne cena, nista bolje nisam procitao :laugh:
drugarić":1agkm1cd je napisao(la):ti si plaćenik ne plaćeni što i sam znaš!