Да ли је могуће да ће оставити тренутну мрежу улица за навек и неће испеглати Дунавску? За пеглање ДУнавске морало би се прећи управо по сред те троугласте парцеле. Стварно се све ради офрље, и то где нема никакве потребе.Na ovoj trouglastoj parceli, oivičenoj Knežopoljskom, Dunavskom i prugom (budućom deonicom Linijskog parka).
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Dakle, THE Dorćol ide prekoputa Novog Dorćola. Verovatno u okolini možemo očekivati i Über Dorćol, Super Dorćol, Pravi pravcati Dorćol, Keve mi Dorćol, Skoro pa Dorćol itd![]()
Au pa nisam ispratio da je srušena kuća prof. Andre Stevanovića!А сад нешто сасвим другачије. Два комшијска објекта: један рестауриран с укусом и феноменалном атмосфером и дивним људима - даме и господо: Љ:
Pogledajte prilog 245554
Pogledajte prilog 245555
А други, шта рећи за други? Срушен објекат под заштитом (причало се већ нашироко по форуму о кући Андре Стевановића) да би се направио већи, лепши и старији објекат:
Pogledajte prilog 245556
А, заправо ево како сада изгледа кућа Андре Стевановића:
Pogledajte prilog 245557
Но, како то судбина обично одлучи, путеви су нам се чудесно укрстили, па кад сам склопио мозаик и схватио да добро познајем оба човека иза ове две "приче", све ми је било јасно. Никако другачије није ни могло бит'.