Да ли је могуће да ће оставити тренутну мрежу улица за навек и неће испеглати Дунавску? За пеглање ДУнавске морало би се прећи управо по сред те троугласте парцеле. Стварно се све ради офрље, и то где нема никакве потребе.Na ovoj trouglastoj parceli, oivičenoj Knežopoljskom, Dunavskom i prugom (budućom deonicom Linijskog parka).
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Dakle, THE Dorćol ide prekoputa Novog Dorćola. Verovatno u okolini možemo očekivati i Über Dorćol, Super Dorćol, Pravi pravcati Dorćol, Keve mi Dorćol, Skoro pa Dorćol itd![]()
Au pa nisam ispratio da je srušena kuća prof. Andre Stevanovića!А сад нешто сасвим другачије. Два комшијска објекта: један рестауриран с укусом и феноменалном атмосфером и дивним људима - даме и господо: Љ:
Pogledajte prilog 245554
Pogledajte prilog 245555
А други, шта рећи за други? Срушен објекат под заштитом (причало се већ нашироко по форуму о кући Андре Стевановића) да би се направио већи, лепши и старији објекат:
Pogledajte prilog 245556
А, заправо ево како сада изгледа кућа Андре Стевановића:
Pogledajte prilog 245557
Но, како то судбина обично одлучи, путеви су нам се чудесно укрстили, па кад сам склопио мозаик и схватио да добро познајем оба човека иза ове две "приче", све ми је било јасно. Никако другачије није ни могло бит'.
Страна ка Цара Душана је још скривена од радозналих погледувања, али, парадоксално, Вишњићева страна сева:
Pogledajte prilog 245872
Pogledajte prilog 245873
Cara Urosa, ove cosak terase su mi kriminalne
Nepotrebna nakaza.Страна ка Цара Душана је још скривена од радозналих погледувања, али, парадоксално, Вишњићева страна сева:
Pogledajte prilog 245872
Pogledajte prilog 245873
Наравно, ствар укуса, нисам архитекта или стручњак, али мени се ова зграда допада. Генерално ни се допада овај концепт старо-ново или како да га већ назовем.Страна ка Цара Душана је још скривена од радозналих погледувања, али, парадоксално, Вишњићева страна сева:
Pogledajte prilog 245872
Pogledajte prilog 245873