Steva
Advanced
- Učlanjen(a)
- 08.12.2006.
- Pohvaljen
- 8.243
Hvala ti. Inače sam šokiran da ovde državni organ drži dokumente na Gugl drajvu
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Hvala ti. Inače sam šokiran da ovde državni organ drži dokumente na Gugl drajvu
Evo snik privjua ranog rada nove generacije dijagrama:
Trenutna verzija:
Pogledajte prilog 176702
Rana nova verzija:
Pogledajte prilog 176703
Булевар па булевар. Није булевар већ градски ауто-пут.Mislim da je moguce cak i da ce bivsi auto-put kroz grad postati samo obican bulevar sa tri trake i ogranicenjem od 70 km/h (max moguce po zakonu), bez posebne oznake na drzavnom nivou....
Булевар (хол. Bolwerk, франц. Boulevard; такође авенија) јесте широка, добро уређена улица, најчешће окружена дрвећем, са по неколико возних трака за возила и исто тако широким пешачким стазама.
Сам булевар као термин није баш најпрецизније дефинисан.Какве то везе има? И Јурија Гагарина и Омладинских бригада су булевари иако га немају у називу. Булевар војводе Путника је профила 1+1 па има "булевар" у називу. Сам назив не мора да говори да ли је улица булевар или не.
Nije šija nego vratЗато га не треба ни користити када се прича о саобраћају већ треба користити појмове из пројектовања градских саобраћајница (градски ауто-пут, главна градска магистрала, градска магистрала итд.).