vradovic
Expert
- Učlanjen(a)
- 31.10.2007.
- Pohvaljen
- 7.190
Naravno to u opste nece biti lak zadatak. To se moze pretvoriti u veliki problem. Konkurencija su nam zapadne drzave koje su izuzetno blizu a znacajno bolje.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=875928#p875928:c5c37uck je napisao(la):Drakche » 30 Aug 2021 05:14 am[/url]":c5c37uck]Novo stanovnistvo mora necim da se privuce u drzavu. Poslednji put je to bilo u Jugoslaviji, i to su mahom dolazili u Beograd.
Da li si normalan ? Koji crni migranti da dođu u Srbiju ? :bash:
Srbija treba da zadrži svoje ljude a ne da dovlači tuđe.
Takvim stavom radis protiv interesa nase drzave. Niko nije srecan zbog toga ali pad populacije vodi ka mnogo vecem problemu a to je gubitak drzave. Tako da se moze smatrati da nam zelis jako lose ili da radis za neke strane interese. (nadam se nesvesno).
Nadoknaditi gubitak populacije treba da se radi nekim redosledom.
1) pospesiti radjanje
2) vratiti dijasporu
3) dovuci Srbe iz okolnih drzava pa cak i po stetu tih drzava
4) Dovlaciti legalne i obrazovane migrange a istocni blok prioritet.
5) Migranti obrazovani i legalni iz celog sveta
a ako nista od toga ne upali onda borba za Africke migrante.
To treba da bude drzavna strategija da se ide na sve losiju i losiju opciju.
“Teza necemo migrante i da cekamo da nas bukvalno pregaze je opasna i licno mislim da treba da bude zabranjena jer je protivna nasim nacionalnim interesima”. Nadam se da si pogledao video snimke pre komentarisanja. Pad populacije je globalni problem i svuda je borba za migrante.
Svakako ja nisam srecan zbog situacije i mislim da niko nije ali pad mora da se spreci.