Šta je novo?

Demografija (statistika,analiza,projekcija)

Ne vidim koji je to put. Imigranti se mere miliioniima, to su već druge i treće generacije. Ko može njih da istera? Opet logori? Madagaskar?ko
Evropljani su majstori nasilja. Snaci ce se vec. Ako ne nadju nacin da isteraju strance, za 50 godina, vecina u tim zemljama bice Arapi. Za go.vna iz Brisela i krupji kapital je to irelevantno. Nadajmo se da ce se kriza produbiti pa ce nasi ljudi morati da se vracaju ovamo.

Poslednja izmena:
Što se tiče sedenja po kafićima, Rusi u Crnoj gori su se odlično prisposobili. Jedino što umesto telefona čitaju knjige.

Januar - Oktobar

Rodjenih - 50.964
Umrlih - 80.308

Prirodni prirastaj: - 29.344

Navikao sam na zapadnoevropske migrante (Crnci, Arapi, Turci...). Domace stanovnistvo ih prezire mada to ne priznaje, ali svi to znsju i osecaju.
Ovi Rusi u Srbiji rade obrnuto. Oni preziru nas.
Slicno Nemcima koji su nekada ziveli u Vojvodini, mada oni nisu bili migranti.

Navikao sam na zapadnoevropske migrante (Crnci, Arapi, Turci...). Domace stanovnistvo ih prezire mada to ne priznaje, ali svi to znsju i osecaju.
Ovi Rusi u Srbiji rade obrnuto. Oni preziru nas.
Slicno Nemcima koji su nekada ziveli u Vojvodini, mada oni nisu bili migranti
Ko je god ziveo u zap. Evropi uljucujuci i mene ne da ih prezire vec mnogo vise od toga i mi to svi priznajemo, nema foliranja. Razlog je jednostavan, oni preziru i mrze nas. Akcija i reakcija, ali oni su daleko vise nasilni po svim statistikama. Imigranti sa bliskog istoka i Afrike cine oko 5-8 posto stanovnistva a odgovorni su za 20-40 procenata krivicnih dela zavisno od zemlje, i to je zvanicna statistika.
Primetio si da npr. arapi nikad ne migriraju u bogate arapske zemlje jer tamo vec vlada serijat. Inace da su stvarno izbeglice tamo bi im bio daleko bolje. Njihov cilj je da naprave islamski kalifat u Evropi, i to javno i govore, postoji bezbroj clanaka, video materijala i sl. o tome i niko to ne demantuje.
Hvala Bogu evo u Irskoj su se malo opametili nakon sto je arapin izbo 5 osoba iz cista mira (razlog je naravno zato sto su beli) od kojih su vecina deca. Ne znam da li je neko umro od posledica. Takodje u Holandiji ce biti cupavo za migrante, ako brat Vilders uspe da napravi vladu.
Po pitanju migracija ja sam na liniji Visegradske grupe, pre svega Madjarske i Poljske.
Zivim u ex SSSR-u, u Azerbejdzanu, i oni nas maksimalno gotive, kad cuju da si iz Srbije odmah se raduju i u principu nas smatraju bracom. To nikad neces doziveti ni u jednoj zemlji zap. Evrope. Evo brat Alijev je ukinuo vize Srbima, i mi smo jedini evropski narod koji ima tu privilegiju, osim nekih zemlja ex SSSR-a i Turske. Iako je u pitanju muslimanska zemlja, verske slobode su neupitne, imamo pravoslavne crkve u Azerbejdzanu. Dakle nije u pitanju religija, vec mentalitet naroda.

Multikulturalnost je propao projekat globalizacije. Odnosno fukncionalan je samo do te mere dok su dok su kulture dovoljno slicne i dele istu istoriju, religiju i vrednosti. Primer je Evropa. Pod utiskom uspesnog projekta EU i zaustavljanja vekovnih ratova globalisti su se zaneli da ce isto moci da se primeni na ostatak planete. E pa druze ipak ne moze, nece Arapin koji zeli serijat i bije zenu da postuje evropska pravila i kulturne norme. Zato sada postoje geta i paralelna drustva po celoj Evropi. To na dobro nece izaci. Desnica se ponovo dize, Evropa ide iz ekstrema u ekstrem.

Drzavu i naciju cine ljudi i zajednicke vrednosti koje dele. "Multiculturalism and diversity makes us stronger" je oksimoron. Jednistvo nas cini jacim.

Rusi jesu drugaciji od nas, ali mogu da se asimiliraju, uradili su to u vise navrata pocevsi od 1917, posle WWII a i danas ce.

Ko je god ziveo u zap. Evropi uljucujuci i mene ne da ih prezire vec mnogo vise od toga i mi to svi priznajemo, nema foliranja. Razlog je jednostavan, oni preziru i mrze nas. Akcija i reakcija, ali oni su daleko vise nasilni po svim statistikama. Imigranti sa bliskog istoka i Afrike cine oko 5-8 posto stanovnistva a odgovorni su za 20-40 procenata krivicnih dela zavisno od zemlje, i to je zvanicna statistika.
Primetio si da npr. arapi nikad ne migriraju u bogate arapske zemlje jer tamo vec vlada serijat. Inace da su stvarno izbeglice tamo bi im bio daleko bolje. Njihov cilj je da naprave islamski kalifat u Evropi, i to javno i govore, postoji bezbroj clanaka, video materijala i sl. o tome i niko to ne demantuje.
Hvala Bogu evo u Irskoj su se malo opametili nakon sto je arapin izbo 5 osoba iz cista mira (razlog je naravno zato sto su beli) od kojih su vecina deca. Ne znam da li je neko umro od posledica. Takodje u Holandiji ce biti cupavo za migrante, ako brat Vilders uspe da napravi vladu.
Po pitanju migracija ja sam na liniji Visegradske grupe, pre svega Madjarske i Poljske.
Zivim u ex SSSR-u, u Azerbejdzanu, i oni nas maksimalno gotive, kad cuju da si iz Srbije odmah se raduju i u principu nas smatraju bracom. To nikad neces doziveti ni u jednoj zemlji zap. Evrope. Evo brat Alijev je ukinuo vize Srbima, i mi smo jedini evropski narod koji ima tu privilegiju, osim nekih zemlja ex SSSR-a i Turske. Iako je u pitanju muslimanska zemlja, verske slobode su neupitne, imamo pravoslavne crkve u Azerbejdzanu. Dakle nije u pitanju religija, vec mentalitet naroda.
da. Recimo u Holandiji me pita Marokanac za nekunulicu, ha mu kazem, on se okrene i ode. Nema "hvala". Vrlo su nasilni. Crnci sa Antila.... uopste crnci sa robovskim iskustvom.... ne mozes im verovati. Crnkinje traze ti pare, a na sebi imaju pola kile zlata. Ropstvo je unistilo crnce. Muskarci gledajucda zeni japrave sto vuse dece, a onda idu dalje tako da mnogo njih nema oca koji bi korigovao njihovo ponasanje i eto kriminala. Da sasa zivim u NL gledao bih za Geert-a.
Krupni kapital voli multikulturalizam, obicni ljudi ne.
I to nije samo pitanje stranaca. Ukrupnjivanje kspitala, korpirativni pritisak, sveprisutnost trzista... sve jevto dovelo do nevidjenog stresa i raspada svih ljudskih odnosa. Novim genetacijama postaje tesko da nadju partnere, cak i prijatelje...

Kakav je vazduh u Azerbejdzanu? Kod nas u Beogradu smrdi?

U Holandiji, kad kazu za neku zenu "Ze gaat met Turken" (ide sa Turcima), to znaci da je ona nedvosmisleno dotakla dno. Tako se dozivljavaju Turci koji su jos i premija za neke druge.

Kakav je vazduh u Azerbejdzanu? Kod nas u Beogradu smrdi?
U Bakuu se oseca nafta kad sletis na aerodrom prvi dan, vec sledeceg dana organizam se navikne i ne oseca se nista.
Na svu srecu vetar duva non stop tako da zagadjenje nije strasno. Retkim danima kad nema vetra moze da se malo oseti miris nafte u vazduhu.
Izvan Bakua vazduh je izuzetno cist, Azerbejdzan je slabo naseljen osim Bakua.

Ali one evoluiraju. Menjaju se. Ne ostaju iste.
Belgija u doba ludaka leopolda II i ova sada Belgija su dva univerzuma. Nemačku, prevaspitanu nakon 1945. (uz delimični izuzetak bivšeg DDR-a) da ne pominjem.
Све земље се мењају, ако ишта северозападна Европа се спорије мења него нпр. Балкан

Sve mi toplo oko srca sto je jedan orijentalni despot ukinuo vize Srbiji za posetu njegovoj turobnoj despotiji.
Odnosno fukncionalan je samo do te mere dok su dok su kulture dovoljno slicne i dele istu istoriju, religiju i vrednosti. Primer je Evropa. Pod utiskom uspesnog projekta EU i zaustavljanja vekovnih ratova
I taj ''uspeh'' je upitan, plus sta to zajednicko imaju Bugarska, Rumunija, Grcka ili Kipar sa ostatkom EU?

Recept za desne partije ukoliko hoće da pobedjuju. Treba da seliktuju prema kojim migrantima da se fokusiraju, pošto nisu svi isti.
. Jasno je da Evropa ne mogu bez migranata zato što im treba radna snaga, ne samo jeftina nego bilo kakva. Ali može da se kontroliše i da se "uvoze" ljudi iz nekih država a iz nekih ne. Filipini, Nepal, Šrilanka, Tajland, Južna amerika Da, ali NE za arape, afganistance, Sirijce, Magreb, Pakistan. Oni imaju previše izražen identitet i neće da se prilagode čak šta više preziru države gde su došli. Veliki rezervoar radne snage je centralna azija, oni idu u Rusiju, ali veći je standar u EU mogu da ih preuzmu. KOliko čujem od naših koji rade u Rusiji dobri su radnici i ne bune se previše, iako ih rusi mn kinje i preziru. Imigracija je problem evrope a li i naš, pošto prolaze kroz našu zemlju.

Vrh