Ko je god ziveo u zap. Evropi uljucujuci i mene ne da ih prezire vec mnogo vise od toga i mi to svi priznajemo, nema foliranja. Razlog je jednostavan, oni preziru i mrze nas. Akcija i reakcija, ali oni su daleko vise nasilni po svim statistikama. Imigranti sa bliskog istoka i Afrike cine oko 5-8 posto stanovnistva a odgovorni su za 20-40 procenata krivicnih dela zavisno od zemlje, i to je zvanicna statistika.
Primetio si da npr. arapi nikad ne migriraju u bogate arapske zemlje jer tamo vec vlada serijat. Inace da su stvarno izbeglice tamo bi im bio daleko bolje. Njihov cilj je da naprave islamski kalifat u Evropi, i to javno i govore, postoji bezbroj clanaka, video materijala i sl. o tome i niko to ne demantuje.
Hvala Bogu evo u Irskoj su se malo opametili nakon sto je arapin izbo 5 osoba iz cista mira (razlog je naravno zato sto su beli) od kojih su vecina deca. Ne znam da li je neko umro od posledica. Takodje u Holandiji ce biti cupavo za migrante, ako brat Vilders uspe da napravi vladu.
Po pitanju migracija ja sam na liniji Visegradske grupe, pre svega Madjarske i Poljske.
Zivim u ex SSSR-u, u Azerbejdzanu, i oni nas maksimalno gotive, kad cuju da si iz Srbije odmah se raduju i u principu nas smatraju bracom. To nikad neces doziveti ni u jednoj zemlji zap. Evrope. Evo brat Alijev je ukinuo vize Srbima, i mi smo jedini evropski narod koji ima tu privilegiju, osim nekih zemlja ex SSSR-a i Turske. Iako je u pitanju muslimanska zemlja, verske slobode su neupitne, imamo pravoslavne crkve u Azerbejdzanu. Dakle nije u pitanju religija, vec mentalitet naroda.