Šta je novo?

Delta City

mishure pusti nagadjanje i pravac DC i kreni punog stomaka ako ne planiras da dajes veliki iznos za klopu :p ;) :)
 
thanks igor nego pitam zato sto ne mogu da krenem pre pola sedam pa se pitam da li uopste da krecem jer ne znam da li ce mi biti dovoljno nekoliko sati da sve obidjem :)
 
Pa pazi za sat vremena mozes fino da obidjes sve. Naravno ako zelis da se zadrzis duze na pojedinim lokacijama i sadrzajima mozda ti bude trebalo i vise vremena.
mali tip za tebe : ako se ipak odlucis da klopas nesto i vidis da je guzva na stolovima mozes da iskoristis one decije stolice sa tockicima da ti sluze kao podmetac jel su visoke i mozes da ih pomeris gde hoces i da se fino steknes. Prijatno unapred :D
 
IMG_4908_resize.jpg


Nadjoh ovu sliku negde... Jel ovo ispred stampani beton ili poplocan trotoar?
 
Kako je TO nekad bilo lepo gradilište, milina da slikaš.

A, OVO sada izgleda ko : 'Cirkus u Vašem gradu' od 8-22h :)
 
de de Dragane bice jos gradilista i jos blata i slikanja :p
 
^^Hehe.. Veci vidim program buducih ekskurzija!
Prvi dan: razgledanje grada, setnja po Knez Mihailovoj, Kalemegdan
Drugi dan: obilazak Hrama Sv. Save i voznja po Vracaru, obilazak muzeja
Treci dan: pustanje sa lanca u Delta city mall-u!! :D
Obratiti paznju: nastavnice su treceg dana nedostupne!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Veliko interesovanje za kupovinu u "Delta sitiju", najvećem šoping molu
Sniženja i nove marke mame kupce

Autor: M. Škrbić | 02.11.2007 - 06:15
delta-v.jpg


Zvanično otvaranje "Delta sitija" juče oko 10 sati okupilo je oko 800 Beograđana koji su ispred objekta počeli da prave red već oko osam sati. Pola sata po otvaranju objekat je vrvio od posetilaca, kojih je bilo oko 50.000. Najveća gužva bila je u "Super Maksiju" gde su pojedini artikali prodavani u pola cene, a velika gužva se mogla videti i u radnjama sa novim brendovima.

Interesovanje za kupovinu u "Super Maksiju" bilo je tako veliko da je obezbeđenje moralo da propušta mušterije u grupama na svakih nekoliko minuta. Ovde su juče organizovana promotivna sniženja i to u pola cene. Ulje "cvet banata" prodavalo se po ceni od 47,50, šećer za 37,90 , banane za 37, prašak za veš "Duel" 3kg za 199,90, pasta za zube "Mega mint" 210ml 29,90, vino "Vranac" 79,90, ... Iako su količine robe na popustu po kupcu bile ograničene, ulje je planulo odmah.
- Uzela sam ulje, šećer i još neke potrepštine i moram priznati da se isplatilo. Osim toga sam hipermarket izgleda divno. Ovako nešto još nisam videla - ispričala nam je Božica Stanković.
Osim sniženja, veliku pažnju kupaca "Super Maksija" izazvala su odeljenja ribarnice, vinarije, gotovih jela, tehnike i igračaka.
Deca su se u pratnji roditelja zabavljala uz žonglere i klovnove koji su se mogli sresti na svakom ćošku. Pokretne stepenice bile su zakrčene, a pripadnice lepšeg pola nisu znale gde bi pre. Naravno za ovakvo stanje bilie su "krive" radnje čak 40 novih modnih brendova, koji su se juče prvi put predstavili srpskim potrošačima.
Najveća gužva bila je u "Njujorkeru", gde promotivni popusti važe narednih 10 dana, zatim u "Marks end Spenseru", "Berškoj", "Stradivarijusu", "Motivima", "Aerosolesu" , "Maderkeru", "Aksesorajzu" i "Bestseleru".
- Jedva sam dočekala da "Njujorker" dođe u Beograd. Kupila sam džemper, duks i bolero, i to me je koštalo 4.000 dinara. Za te pare u gradu mogla bih kupiti samo jednu stvar - ispričala je Jelena, a njena drugarica Marijana kaže da se oduševila modelima nemačkog brenda "Orsaj", gde za kaput treba izdvojiti najmanje 4.999, a za kožni mantil 8.4990 dinara.
Damama se dopala i ponuda parfimerija "Sefora" i "Loksitan" u kojoj su povodom promocije nove kolekcije "med-limun" svim posetiocima delili poklone.
Međutim da nije sve u kupovini, govori podatak da su svi stolovi desetak restorana i kafea na drugom spratu tokom celog dana bili puni.
Stariji su uživali u hrani i piću, a deca su zadovoljno cičala zabavljajući se u dečjoj igraonici "Cirkus". Jedina zamerka im je bila što odmah nisu mogli da probaju aparate sa igricama. Žetoni za njih stižu danas i koštaće 40 dinara.
Kupovina i zabava u "Delta sitiju" potrajala je sinoć do posle ponoći.

Kuglanje košta 300 dinara
Prvi igrači u kuglanu su pristigli već oko 11 sati. Igra košta 300 dinara po osobi i obuhvata 10 okvira, s tim što okvir podrazumeva dva bacanja po igraču. Ukoliko igrač odluči da iznajmi cipele to će ga koštati još 50 dinara, a može i da igra bos.
Izvor: Blic
Link: http://www.blic.co.yu/beograd.php?id=18280
 
mishur":3pa3ykvl je napisao(la):
pa ima kako nema comtrade je zastupnik za vip, a tehnomarket za telenor i mts!!!!
Ali Comtrade i Tehnomarket nude usluge telonora,vip-a i mts-a i van trznih centara pa ipak telonor,vip i mts imaju samo svoje prodavnice.Na primer u velikim trznim centrima u Engleskoj prodavnice kao sto je na primer Phones 4u nude usluge Vodafona,Orange-a,T-Mobile-a itd ali Vodafon,Orange,T-Mobile imaju svoje prodavnice u istim tim trznim centrima.
 
Mile":23jqbq1o je napisao(la):
mishur":23jqbq1o je napisao(la):
pa ima kako nema comtrade je zastupnik za vip, a tehnomarket za telenor i mts!!!!
Ali Comtrade i Tehnomarket nude usluge telonora,vip-a i mts-a i van trznih centara pa ipak telonor,vip i mts imaju samo svoje prodavnice.Na primer u velikim trznim centrima u Engleskoj prodavnice kao sto je na primer Phones 4u nude usluge Vodafona,Orange-a,T-Mobile-a itd ali Vodafon,Orange,T-Mobile imaju svoje prodavnice u istim tim trznim centrima.
Verovatno smatraju da im se vise isplati da prodaju svoje pakete preko Comtrade-a i Tehnomarketa nego da otvaraju svoje radnje u DC-u i da placaju zakup lokala.
 
pa bice da je tako al mnogo mi se svidja onaj kolosej bar & lounge bas je lep, vecaras sam rezervisao stazu sa bowling a jedva cekam da se otvore laserske igre samo ima klinaca ko mrava to je malo zeznuto ali ni cene u principu nisu lose 1.igra 300din, 2.igra 280 din. treca 250 i 4. 230 a dodatne po 23o...
 
Mislim da sam to video u nekom filmu :p ... da nije to nesto slicno kao paintball, nosis neko odelo koje reaguje kad te neko pogodi sa "laserkom puskom"(ili kako vec funkcionise)?
 
ja sam ih tamo pitao za te laserske igre valjda se dobije odelo i laserska puska i udje su laser poligon to je u stvari lavirint i sad ne znam. valjde treba da bude dva igraca i on i krecu sa suprotnih strana i onda kad se nadju onda se pucaju. sve je to poboljsano specijalnnim efektima kao sto je vestacka magla, mrak, noc...
 
ma paintball je keva :D
kada bi iznajmljivali parking da tu moze da se igra to bi im bio pun pogodak, a ako se organizuju veliki turniri da bude mogucno jurenje po univerzitetskom selu :D hahahahaha
sorry za off
 
Nije bas jeftino,slaba je ponuda muskih artikala ali zato mozes da kupis duks od recikliranih plasticnih flasa :D
 
Marks & Spencer ti je britanska verzija necega sto bi kod nas bio Yumco ili Beko. Nista specijalno.
 
U M&S (u Engleskoj) se kupuje ili hrana, koja je fenomenalna (mislim posle Harrodsa, da im je najbolji kvalitet) ili donje rublje, jer je to kvalitetno. Ostalo zaboravite jer im je moda sacuvaj boze..

Hit ce biti kada kod nas dodje H&M, i nije mi jasno zasto jos uvek nisu prisutni na nasem trzistu.
 
ni meni, a sto nema sprinfielda u dc stvarno sramota al valjda ce ga biti u onom novom dc na autokomandi...
 
Vrh