Eh ma dobro H&M, to ce doci sigurno u dogledno vreme) ali zivo me zanima da li ce ikada ovde otvoriti neki bolji brend... npr Gucci, Dior etc..... Vidim da ako Louis Vuitton ima u Kijevu, sto ga ne bi bilo ovde )
takvo nesto srbiji ne treba to bi propalo za par nedelja za tim nema volje u beogradu....praguc":1ne68gg7 je napisao(la):Eh ma dobro H&M, to ce doci sigurno u dogledno vreme) ali zivo me zanima da li ce ikada ovde otvoriti neki bolji brend... npr Gucci, Dior etc..... Vidim da ako Louis Vuitton ima u Kijevu, sto ga ne bi bilo ovde )
Bas naprotiv. Ovdasnji seljoberi i kontroverzni biznismeni bi samo visili po takvim radnjama.mishur":1svhcoq3 je napisao(la):takvo nesto srbiji ne treba to bi propalo za par nedelja za tim nema volje u beogradu....
ma znam, to mi i keva rekla kad je bila u londonu....kaze bolje bi prosao da prebijes coveka nego da mrko pogledas kuceNenad":37rlmei6 je napisao(la):Ovde u Nemackoj da pokusas da izbacis nekoga sa kerom napolje, ode ti odma na sud i za krsenje ljudskih i zivotinjskih prava!
ma to je tako svugde u evropskoj uniji samo kod nas nije (doduse mi nismo u eu) al sta ces...shmeksi":3d83i8oh je napisao(la):ma znam, to mi i keva rekla kad je bila u londonu....kaze bolje bi prosao da prebijes coveka nego da mrko pogledas kuceNenad":3d83i8oh je napisao(la):Ovde u Nemackoj da pokusas da izbacis nekoga sa kerom napolje, ode ti odma na sud i za krsenje ljudskih i zivotinjskih prava!