Zar Immo Centar nije srusen zbog gradnje stambenih zgrada?Malo je problem sto NBG koliko god delovali neprimetno ima dosta malih TCa, posebno taj deo Novog Beograda.
Blizu Delte je i WEST 65 koji je nebitan i prazan ali nedaleko je i RODA MEGA centar u kome su uvek sve radnje apsolutno pune ljudi.
Nedaleko je i mali ali posecen IMMO outlet centar. Piramida je nedaleko a i sam Bellville ima dosta radnji i nove okolne zgrade.
Samim tim cini mi se da nema potencijala za sirenje delte jer sam bulevar Jurija Gagarina ima bar 4 trzna centra iako ne deluje tako mozda. A sve nove zgrade imaju u prizemlju po 4 5 lokala.
Ti mislis na EXTRA centar pored Rode Mega, taj jeste srusen.Zar Immo Centar nije srusen zbog gradnje stambenih zgrada?
To je bila prica za 2030. a daleko je to.Колико се сећам, срушиће се Рода након истека уговора са Декатлоном због наставка стамбене градње, а онда ће да се попуни ТЦ Запад65 са радњама из Роде.
U pravu si, izgleda sasvim korektno unutra. Mislila sam na neko prosirenje kao sto je odradjeno za Usce. Ali pretpostavljam da mozda ovde nema prostora, a cini mi se da ce biti potrebe sa rastom NBGa
To je bila prica za 2030. a daleko je to.
A ima i prica da ipak ostaje Roda Mega centar. Mislim da zbog velike posecenosti ne mora da se rusi.
Moja poenta je da sport vision koji drzi parcelu može da kaže, dovoljno zarađujemo. Neka ostane ovako a gradićemo na drugim mestima.
Posećenost nema nekog uticaja ako je neko bacio oko na parcelu.
Radi i javni toalet.Mislim da u Westu dobro radi (osima Maksija, DMa) samo bazen na spratu![]()
Gledajuci plan tj faze gradnje Soul 64 kompleksa nigde ne vidim da se sire na parcelu na kojoj je Roda? Pa me zanima kako si povezao to dvoje osim sto je vlasnik parcele isti?Roda kod AC će se svakako rušiti u poslednjoj fazi izgradnje Soula
Logika je ta da kad su srusili extra centar, sve ce i da se vise isplatiti da tu budu stanovi. Ali pitanje je. Mi samo zakljucujemo rusice centar Roda i nece ali nemamo pojma nista jer jos ni ne postoji plan.Gledajuci plan tj faze gradnje Soul 64 kompleksa nigde ne vidim da se sire na parcelu na kojoj je Roda? Pa me zanima kako si povezao to dvoje osim sto je vlasnik parcele isti?