Nema novih informacija. Krece se hodnici, ciste se prozori. Radi se izolacija u dvoristu. Podesavane su klime u svim stanovima. Mislim da ima jos nekih mesec/dva dana posla.Има ли неких нових информација око усељења..?
Nema novih informacija. Krece se hodnici, ciste se prozori. Radi se izolacija u dvoristu. Podesavane su klime u svim stanovima. Mislim da ima jos nekih mesec/dva dana posla.Има ли неких нових информација око усељења..?
Jel može neko dai napise zasto firma takk velika kao sto gradi cvijicevu dobije odbijen zahtev za priključenje na infrastrukturu ili bilo kakvu drugu odbijenicu,prosto to je veliko ulaganje sve po pesu,kako oni mogu tako nesto da omase?Pogledajte prilog 157013Pogledajte prilog 157014
Jedan zahtev usvojen, jedan odbijen. Šta god to značilo.
Konačno enterijer koji je drugačiji od one užasne konfekcije po NBGD i BGD na vodi
Bio sam ja preko nedelje. Nisam nista krupno primetio. Sitnice tu i tamo, ali ima i dalje dosta posla.Dobro vece svima na Forumu.
Da li je neko od stanara bio u zgradi tokom nedelje? Da li su bilo šta uradili novo? Je l ima naznaka za useljenje?
Hvala
Ne znam za penthouse ali ostatak zgrade nije uradjen kao sto si naveo.Moze li neko malo vise da mi kaze o ovom naselju, I Kakva je buducnost ovog naselja? Bio sam da gledam penthouse i mogu da kazem da je jako kvalitetno uradjen, stolarija je drvo/aluminum, podno grejanje i stan se greje na tomplotnu pumpu.
Malo mi naselje ne odgovora. Ne znam.
Gledao sam i stanove i BG na vodi ni blizu tako kvalitetno nije uradjeno.
Ostatak zgrade nije takav. Ovde je aluminum/drvo troslojno staklo, visina plafona 3,10m. Liftom se ide u stan, meni smeta samo lokacija, nema bas nistaNe znam za penthouse ali ostatak zgrade nije uradjen kao sto si naveo.
Stolarija je samo aluminijum, nema podno grejanje itd. Parket, plocice, vrata deluju kvalitetno, radovi su onako. Kasni se preko godinu i po, na mnogo detalja nije obracena paznja itd.
Kako mislis nema nista? Na par metara ti je bulevar, u njemu imas gomilu prodavnica, botanicka basta ti je tu, lidl na uglu, skola preko puta. Planira se linijski park sa druge strane. Ne znam sta te drugo zanima? Mene je lokacija prvenstveno i privukla. Veci problem su druge stvari koje su clanovi vec napisali u postovima iznad.Ostatak zgrade nije takav. Ovde je aluminum/drvo troslojno staklo, visina plafona 3,10m. Liftom se ide u stan, meni smeta samo lokacija, nema bas nista
Ostatak zgrade nije takav. Ovde je aluminum/drvo troslojno staklo, visina plafona 3,10m. Liftom se ide u stan, meni smeta samo lokacija, nema bas nista
Sve ko sta voli. Meni je lokacija standard, ja ne kupujem u Lidl I trazim luxus. Okolne zgrade su tipicne iz komunizma meni se ne svidja. Trazim da imam luksuzne radnje, restorane visokih standard, da nema skole preko puta I da u zgradi stanari ne voze Auto ispod € 100k kao i komsije. Svi mi trazim drugacije I svi mi zivimo drugacijeKako mislis nema nista? Na par metara ti je bulevar, u njemu imas gomilu prodavnica, botanicka basta ti je tu, lidl na uglu, skola preko puta. Planira se linijski park sa druge strane. Ne znam sta te drugo zanima? Mene je lokacija prvenstveno i privukla. Veci problem su druge stvari koje su clanovi vec napisali u postovima iznad.
Gospodine ovo je beograd, za dubai skrenete levoSve ko sta voli. Meni je lokacija standard, ja ne kupujem u Lidl I trazim luxus. Okolne zgrade su tipicne iz komunizma meni se ne svidja. Trazim da imam luksuzne radnje, restorane visokih standard, da nema skole preko puta I da u zgradi stanari ne voze Auto ispod € 100k kao i komsije. Svi mi trazim drugacije I svi mi zivimo drugacije
Lokacija je dobra za investiciju koja ce se pokazati za 20-30g jer ce Luka Beograd da se gradi, ja to trazim ja trazim nesto za sad.
Ja se nadam da se ti sprdaš... Hoćeš sve to a pitaš na forumu?Sve ko sta voli. Meni je lokacija standard, ja ne kupujem u Lidl I trazim luxus. Okolne zgrade su tipicne iz komunizma meni se ne svidja. Trazim da imam luksuzne radnje, restorane visokih standard, da nema skole preko puta I da u zgradi stanari ne voze Auto ispod € 100k kao i komsije. Svi mi trazim drugacije I svi mi zivimo drugacije
Lokacija je dobra za investiciju koja ce se pokazati za 20-30g jer ce Luka Beograd da se gradi, ja to trazim ja trazim nesto za sad.
pa ja sam vec pitao ovakve stvari, ali ocigledno da ne funkcionise, jbg free speech, pa reko' da pokusamo s reakcijama@Igor Vreme je za ban nezanimljive trolčine.
Ja se nadam da se ti sprdaš... Hoćeš sve to a pitaš na forumu?
Pitao je covek, ja sam sam odgovor. Sta je problem, nismo svi isti.Ja se nadam da se ti sprdaš... Hoćeš sve to a pitaš na forumu?
Kupis plac na Dedinju, roknes 10 miliona u vilu, i zivis svoj standard, nije ovo za tebe, osecaces se neugodno medju svim tim ljudima ako vidis da voze kola od 10k e.Pitao je covek, ja sam sam odgovor. Sta je problem, nismo svi isti.
Nemoj tako, baba vozila..... A i ne ide u Nemackoj iz 30kv u Vilu u Dedinju, mora covek se navikne prvo, splasnuce ti kompleksiKupis plac na Dedinju, roknes 10 miliona u vilu, i zivis svoj standard, nije ovo za tebe, osecaces se neugodno medju svim tim ljudima ako vidis da voze kola od 10k e.
Tamo ces imati komsiluk snobova, osecaces se ugodno.
Btw zar te nece biti sramota da se u tako krem drustvu vozis u toj staroj G klasi, sedmi vlasnik...