Šta je novo?

Cvetni trg

Pa kao rade od kada su Belgijanci gazde, nije nikakvo cudo...

Maло слика у пролазу. Биће ово фин трг :)

20151129_155720.jpg

20151129_155727.jpg

20151129_155800.jpg

Uf ispasce da sam najveci hejter ove rekonstrukcije ali valjda nisam jedini kojem ovi beli ivicnjaci nikako ne idu uz ove ploce...?

Sivi su jos grdji njih su stavili blize lokala da pristede

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361213#p361213:2b517t0e je napisao(la):
Bulbulderac17 » 05 Dec 2015 12:02 am[/url]":2b517t0e]Uf ispasce da sam najveci hejter ove rekonstrukcije ali valjda nisam jedini kojem ovi beli ivicnjaci nikako ne idu uz ove ploce...?
Ili ove ploce ne idu uz ove ivicnjake? Kao i ovaj Maxi koji ide samo van centra.

Ухх...Ово што за сада видимо баш одише јефтиноћом. Комбинација сивог бехатона и белих ивичњака је заиста очајна, подсећа на оне комерцијалне платоичиће унутар нбг блокова. Да поставе ту тезге, поређају бабе што продају јаја и сиреве на дивље и пројекат је заокружен.

Jaja i sir, Delija pokrivio sam se! Nego, da nije odvratni behaton tamniji jer je prljav i vlažan?

Za sada se priključujem onima kojima ovo sve izgleda kao jeftina rabota, bez estetike i kvaliteta koji bi oplemenili ovu lokaciju.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361291#p361291:2wadu05u je napisao(la):
Delija » 05 Dec 2015 17:12[/url]"]Ухх.....подсећа на оне комерцијалне платоичиће унутар нбг блокова. Да поставе ту тезге, поређају бабе што продају јаја и сиреве на дивље и пројекат је заокружен.
[/q
Davno uzivao sam bas tu da kupujem sveze povrcke kdd izadjem iz C markets I naravno po Leba prekoputa u pekari. Bilao je to dobro mesto kad se nema vremena do Kalenica...
Na zalost preotese ga kafedjije... Pantarej...
, :grand:

Mnogo je otvorenije i lepše nego stari trg, oko drveća su samo moglu da stave rešetku kao u Kralja Milana oko drveća što su uradili.
Pitanje je šta će biti sadržaj trga, meni deluje da je najviše dobio maxi jer mnogo prisutniji na celom prostoru nego ranije.

Pa maksi je dao pare u 4 nove prodavnice ce biti 2 cvjecare gradsko zelenilo 1 tob 1 za knjizaru antikvarnicu samo nerekose kako i ko ce izabrati zakupca

Да занемарим детаље (ивичњаке, плоче и тако то), цео концепт уређења трга ми је ок. Једино ми се не свиђа што су постављене четири ''кабине'' - по мени је она што је најближа СКЦ-у чист вишак и некако штрчи у односу на околину, док су остале три уклопљене у нагиб Његошеве улице, а и дрвеће је иза њих. Не сметају ми ни баште кафића, ретко седим тамо али ми се и само њихово постојање на том месту уклапа и даје живост будућем тргу и почетку Његошеве. О укусима... :)

Лепше би било да је неки изложбени простор на врху, уместо Максија, чисто естетски, али он има велики практични значај. У целом крају нема тако велике продавнице а да је једноставан прилаз (теже је доћи до Идее у Београђанци). Много људи купује ту. Ако би могло да му се нађе друго место у близини, супер (само не знам где :) ). Ако већ остаје ту, идеално би било да га визуелно преуреде. Нешто слично је већ поменуто.

С обзиром да се трг прави да траје, за коју годину ће бити још више зеленила и хлада, кад порасте дрворед у Краља Милана, уз сав онај хлад који већ постоји у Његошевој. Мислим да ће свеукупни утисак бити баш позитиван.

Шта ће им ове надстрешнице? Ружно брате!

Kakve nadstresnice?! I vec ruzne :roll: Stpljenja pa onda komentarisi.

Da se Klark Kent preruši u Supermena. :D

Šalim se, koliko sam ja ispratio, biće cvećare.

Dve će biti cvećare, jedna će bito info pult Turističke organizacije Beograda, a jedna antikvarnica.

Sve to ja napisah par postova iznad ncitajte ljudi

direktore, svakako si medju najobavestenijim clanovima ali su ti objave neretko necitljive. pravopisne greske na stranu (sustina a ne forma...), ponekad se od izmesanih preskocenih i dodatih slova ne razume sta je pisac hteo da kaze, a sto se konkretne objave tice, nisam znao sta znaci tob dok homer nije napisao

Pa pitas sta je tob= turisticka organizacija Beograda

Какав хаос јуче на градилишту. Мајстори раде, људи се провлаче између њих, газе каблове, траже пролаз, гурају се међусобно. Још су сви супер расположени у односу на то како све изгледа на први поглед. Тачно сам знао да ће овако да буде при крају реконструкције, с обзиром на то колико је било блејања на почетку.

Vrh