Rave92
Intermediate
Ej imam za ekonomiste pitanje ovdje. Bas gledam ovaj CIA worldfact book. I sad onaj dio PPP 2008, npr Srbiji pise:
GDP - per capita (PPP):
Definition Field info displayed for all countries in alpha order Comparison to the rest of the world
$8,200 (2008 est.)
Crnoj Gori:
GDP - per capita (PPP):
Definition Field info displayed for all countries in alpha order Comparison to the rest of the world
$10,600 (2008 est.)
E sad trece sto me je jos vise zainteresovalo:
Makedonija:
GDP - per capita (PPP):
$9,200 (2008 est.)
Sad ispade da Makedonija ima veci standard od Srbije?
E sad one teorije zbog Kosova ispadaju odma, jer CIA racuna odvojeno Kosovo od Srbije, i PPP je po njima za Kosovo:
GDP - per capita (PPP):
$1,800 (2007 est.)
Znaci, kako to da Makedonija ima veci PPP, jer svi znamo da je tamo manji standard nego u Srbiji.
EDIT: BTW nemoj da neko ovo shvati kao neke provokacije, samo da mi neko objasni na koju foru Makedonija ima veci PPP od Srbije.
GDP - per capita (PPP):
$8,200 (2008 est.)
Crnoj Gori:
GDP - per capita (PPP):
$10,600 (2008 est.)
E sad trece sto me je jos vise zainteresovalo:
Makedonija:
GDP - per capita (PPP):
$9,200 (2008 est.)
Sad ispade da Makedonija ima veci standard od Srbije?
E sad one teorije zbog Kosova ispadaju odma, jer CIA racuna odvojeno Kosovo od Srbije, i PPP je po njima za Kosovo:
GDP - per capita (PPP):
$1,800 (2007 est.)
Znaci, kako to da Makedonija ima veci PPP, jer svi znamo da je tamo manji standard nego u Srbiji.
EDIT: BTW nemoj da neko ovo shvati kao neke provokacije, samo da mi neko objasni na koju foru Makedonija ima veci PPP od Srbije.