Kako ne kapiraju da su ljudi voleli dodju u Cg zbog drugacije, stare kamene arhitekture, a ne zbog solitera, betona, guzve, pretpavanja... toga ima gde god hoces, sto bi za to davao pare? Po meni je Cg trebala da ulozi u infrastrukturu primorja, velike podzemne garaze, novu magistralu u brdu, sirenje srednjih naselja sa mediteranskom arhitekturom u brda sa pratecom infrastrukturom, a ne ova pretpavanja brdo zgrada I more automobila na Titovu infrastrukturu. Zato su mnogi promenili u Grcku gde je mnogo manja guzva I mirnije. Cak I jug Hr je ostao relativno nepretrpan. Ja sam ostao lojalan I nikad nisam menjao, ali odlicna setalista imam I kuci, ne dolazi se zbog toga (cak mi je sada ovo od 25 Maja na Dorcolu preko Beograda na Vodi do Ade najbolje setaliste I bicikl staza na svetu). Pohvalni primeri razvoja su mi Lustica Bay, Porto Montenegro, pa I Porto Novi, naravno stari grad Budva, Perast, H Novi... ali ostalih 95% novih trpanja mi je uradjeno bezveze. Bolje da su gradili umereno, u Mediteranskom stlu, sa jakom infrastrukturom, dugorocno bi se mnogo vise isplatilo, ovako infrastruktura pred pucanjem gde treba 20km da putujes sat vremena, retko koga privlaci da u kolima I guzvama provede odmor. A onda je posledica guzvi skup parking, placanje plaza I druga seljacenja, jer pare su se mogle uzeti drugacije, na finjaka , a ne tim agresivnim nacinima koji iritiraju ljude. Meni je draze da potrosim 500 evra sa svojim stanom, na lepe stvari, bolje da dam 50 evra u Catovica mlinu na rucak nego na parkiranja. I tih 50e cu dam sa zadovoljstvom, a za 50e za parkinge cu biti besan jer su mi glupo bacene pare. A opet bi ostavio istu kolicinu novca u Cg, samo jedno mi je lepse da ostavim, a drugo glupost.