Šta je novo?

Crna Gora

105017761015576800466537.jpg

116593351015576800475537.jpg

116660811015576800486537.jpg

109854811015576800802037.jpg

116674901015576800593037.jpg

117097111015576800516037.jpg

izvor:Arhipro

tivjun15-020-copy.jpg

tivjun15-001.jpg

nekad prije zemljotresa
123_001.jpg

To je sve narode od mene 15 000 post cao :sesir: paizte mi :pob: i gurajte dalje :gobb: nedajte da bahti :bg4: pobjede :sesir:

BORI SE ZA ŽIVOT Razularena banda brutalno pretukla Jagodinca u Crnoj Gori
http://blic.rs/i/579553
Odeš u bratsku Crnu Goru i montenegrini te vrate u Srbiju u delovima. Baš lepa reklama za Srbe da odu tamo na letovanje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-C2KyF1LL24[/youtube]
NATO Montenegro

Вожд":2n1nqd6w je napisao(la):
U Porto uloženo 400 miliona eura

U Porto Montenegro je od 2006. godine do danas uloženo skoro 400 miliona eura, saopštio je PR menadžer Adriatic marinasa, Danilo Kalezić.

http://www.rtcg.me/vijesti/turizam-i-ek ... -eura.html

Шта вреди када је кичерица.

Можда, али чињеница да иза тог пројекта стоје Ротшилди говори да ће се Црна Гора све више и више развијати. А ми само можемо да им завидимо.

Нека хвала, у здрављу уживали..

Beda pustoši sever

U Rožajama "kipi", najavljeni novi protesti osiromašenih građana. Za poslednja dva meseca iz ovog regiona iselilo se više od 2.000 ljudi, pa mnogi postavljaju pitanje promene etničke strukture

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300 ... tosi-sever

Да, па?
Да ли се стање драматично променило? Да ли су се ти људи вратили и да ли су и Немци пошли са њима у обећану земљу?

CBET":1si9h1ab je napisao(la):
Вожд":1si9h1ab je napisao(la):
U Porto uloženo 400 miliona eura

U Porto Montenegro je od 2006. godine do danas uloženo skoro 400 miliona eura, saopštio je PR menadžer Adriatic marinasa, Danilo Kalezić.

http://www.rtcg.me/vijesti/turizam-i-ek ... -eura.html

Шта вреди када је кичерица.

Можда, али чињеница да иза тог пројекта стоје Ротшилди говори да ће се Црна Гора све више и више развијати. А ми само можемо да им завидимо.

Вожд":girji11o je napisao(la):
Да, па?
Да ли се стање драматично променило? Да ли су се ти људи вратили и да ли су и Немци пошли са њима у обећану земљу?

Ne sve je isto, ali je interesantno kako si eto slučajno sada čitao 6 mjeseci stare vjesti pa odlučio da ih okačiš na forum. :D

A i nešto se ne sjećam da su ovi krenuli ka Podgorici.

marat":2oqz87p8 je napisao(la):
Вожд":2oqz87p8 je napisao(la):
Да, па?

Ne sve je isto, ali je interesantno kako si eto slučajno sada čitao 6 mjeseci stare vjesti pa odlučio da ih okačiš na forum. :D

Гледао сам тада прилог о томе и забезекнуо се, када је почео талас миграната из Азије и Африке, подсетио ме на тај из Црне Горе.
И немој ботовати овде, мало је ..дегуте.

laki72":1rx8q2oq je napisao(la):
Dva gladna se posvadjala koji je gladniji...

Не него је један "Циго хвалио свога коња..", који је очигледно био.. паа рецимо супротних особина од оних из хвале.

Вожд":3r4y5404 je napisao(la):
marat":3r4y5404 je napisao(la):
Вожд":3r4y5404 je napisao(la):
Да, па?

Гледао сам тада прилог о томе и забезекнуо се, када је почео талас миграната из Азије и Африке, подсетио ме на тај из Црне Горе.
И немој ботовати овде, мало је ..дегуте.
Isto tako mozes bilo koje selo napusteno u Srbiji, kojih ima mnogo, uzet za primjer, a takodje ako se dobro sjecam cifri koje je Njemacka davala u vezi laznih azilanata vise ih je bilo iz Srbije i Kosova nego Crne Gore... Toliko o tome, progooglaj slobodno. A i intereseantno je da bilo koje neslaganje je botovanje lol.

Na kraju nas proglase "sigurnom" zemljom i nema vise laznih azilanata, tj smanji se broj ko kad su to uradili Srbiji, Bosni i Makedoniji odakle je dolazilo mnogo vise ljudi prije koju god.

Е, види, што се мене тиче нек' је за тебе ЦГ најбогатија на свету, питање твоје перцепције и мотива је твој проблем, мада чисто твоје орјентације гледе спољног света ради - истина је да се не зна ко је гори од нас балканских колонија..

Него нема потребе за преоśетљивошћу, ово није тема за исмејавање црногорског националног идентитета (мада не спорим ни потребе за таквом), већ о регионалном развоју и инфраструктури.

Рекао сам да је ово насеље на обали кич и око тога расправе нема. Ево једног примера из мог краја..
p1409151846.jpg

Србија је већа и насељенија од Црне Горе, па је нормално да и азиланата буде процентуално више, друго постоји етничка и социјална разлика између азиланата из ЦГ, АП КиМ и оних из Србије (из које су азиланти углавном из најсиромашније - ромске популације, док из ЦГ беже и Бошњаци и Муслимани и Црногорци и Срби, а са АП КиМ Албанци) и треће из тих напуштених села у Србији становници се селе у градове. Српске градове.

Vrh