Šta je novo?

Crna Gora

Pa da, logično, on je skoro gotov. Onaj Montis izgleda dosta bolje ali kaska za ovim, mislim da je i kasnije započet.
Navodno će za Pullman da naprave i novi most(ić) preko Tare za pristup. Oni mostići kod Vodenice i dole kod autobuske su nedovoljni/neuslovni za toliku gradnju.
Breza je fina, tu sam boravio više puta ali treba proširiti ulice. Ima mesta oko kasarne da se uštine.
Ma ja bih celu kasarnu izmestio, idealna je za neki resort, još da se iskoriste objekti za nešto, malo spoj starog i novog.
Eto nek mi oprosti moćna NATO sila... 😀

Za sad nece biti novog mosta, u dogledno vreme sigurno. Ali, tender za splet novih, velikih ulica je završen krajem decembra. Kod postojećeg ulaza u grad, iza mosta, ide novi KT, od koga se odvaja nova ulica sa trotoarima ka Brezi i iza Pullmana se grana.

Po mom ukusu Pullman je mnogo lepši od Montisa, a ta celina na Brezi sa 8 vila preko puta i još jednim malim hotelom je verovatno najlepša urbana celina u KL trenutno, od skoro je tu i nova lokalna ulica, gotova. Sve to se uređuje svetlosnim godinama komoletnije od velike većine investicija u KL.

Po mojoj proceni, uz buduću gondolu odatle i šetalište pored Tare, tj celu rekreativnu zonu, Breza ima nevidjen potencijal.

Centar KL vec ima vajb pravog malog urbanog alpskog mesta.

Priča ima šansu. Ako budu imali pameti.

Fenomenalan vajb ima gradić, mala pešačka zona u centru, zabrana pušenja u ugostiteljskim objektima, odlična ponuda klope, fenomenalan prevoz do skijališta koji je uz to i besplatan. Samo skijalište je solidno, od zamerki malo kraće staze, ne znam koliko je rešivo u budućnosti rali i bez toga lepa priča koja ima lepu perspektivu.

• Sviđa mi se
Reagovanja: sev
Vrh