Propao(nista novo) je tender za idejni projekat.Има ли неко информација шта су планирали за прелазак преко Боке? На овом снимку се види да са Луштице иде до Зеленике, а тако није најављивано.
Ако је био планиран мост, и драго ми је што је пропао тендер. Бока је јединствена и мост би покварио цео амбијент. Ако је остало да иде преко Зеленике, ту је колико знам планиран подводни тунел.Propao(nista novo) je tender za idejni projekat.
колико знам планиран подводни тунел.
Да, али Унеско је напоменуо да би Котор изгубио заштиту ако би био изграђен мост.Toliko jedinstvenih predela u svetu pa nijedan nije upropašćen izgradnjom mosta. Ne znam zašto se konstantno gura ta priča da bi most preko Veriga upropastio Boku. Ne mogu da održavaju kako treba kotorski tunel. Kako bi tek bilo sa tunelom ispod zaliva.
На овоме се види да је и мост планиран. Имаш ли можда овај план у већој резолуцији?Pogledajte prilog 227989
Tunel je planiran od Luštice do obilaznice HN.
Nemam, ali može da se nadje na netu.Имаш ли можда овај план у већој резолуцији?
Cirkus se nastavlja![]()
„Via project” crta trasu Smokovac-Tološi
Podgoričke firme dobile posao vrijedan 791.582 eura, pa će raditi idejni projekat auto-puta od Smokovca do Tološawww.vijesti.me
![]()
"Monteput" će poništiti tender, iz EU neće o razlozima
Iz Delegacije EU kažu da su ih crnogorske vlasti obavijestile da je ponovno pokretanje tendera neophodno zbog značajne promjene trase dionice auto-puta. Nisu odgovorili ...www.vijesti.me
Normalno da se ponavlja, nece od svojih para da placaju kineske firme, ako nam ne odgovara ne moramo uzimati novac od EU.