E vala jes strasno!Bez obzira na neke loše odluke vidi se značajan napredak u poslednjih 10 godina.
Baby steps što bi se reklo, ali ide to svojim tokom i najvažnije - ide na bolje.
Konačno da neko prizna da stojadin može da se meri sa audijemE vala jes strasno!
Pre 40g, me Tajo vozio stojadinom Skoplje - Niksic 6 sati, sad se izgradili delovi autoputeva, bulevara i opet 6 sati audijem.
Da, ali taj napredak od Beograda do mora je u Srbiji a pricamo o CGJa sam putovao oko 10-11 sati na more iz Beograda, sada je to značajno kraće. Napredak je vidljiv, ali da li je to moglo bolje, moglo je sigurno.
Ne mogu da potvrdim kako je iz drugih krajeva. U svakom slučaju napredak postoji, ali kako sam i napisao u prethodnom postu - baby steps, ipak je kakav-takav korak napred.
Da, ali taj napredak od Beograda do mora je u Srbiji a pricamo o CG
Da, posebnk Cekanje - Cevo deinica koja je sad pustena.Kvalitet određenih deonica u CG je na mnogo boljem nivou nego stanje većeg dela magistralnih puteva u SRB. Konkretno mislim na potez od Pljevlja do Bokakotorskog zaliva, Nikšić - Danilovgrad- PG i od skora Nikšić-Cetinje. Plus autoput.
Bolje održavaju putevi. Opet, to je samo moje lično mišljenje, ne znači da sam u pravu.
Posebno su Savnicke serpentine super.Kvalitet određenih deonica u CG je na mnogo boljem nivou nego stanje većeg dela magistralnih puteva u SRB. Konkretno mislim na potez od Pljevlja do Bokakotorskog zaliva, Nikšić - Danilovgrad- PG i od skora Nikšić-Cetinje. Plus autoput.
Bolje održavaju putevi. Opet, to je samo moje lično mišljenje, ne znači da sam u pravu.
Oce oce, i obilaznicu oko Rozaja i obilaznicu oko Kolasina i pola puta Pljevlja Metaljka i obilaznicu oko Budve i svasta nestoVidi rekonstrukcija puta Čekanje- Čevo ima smisla samo ukoliko žele da rekonstruišu put R-1. Meni nekako deluje da će i to sređivati, uz stari put do Bara preko Virpazara.
Jadranskom magistralom od Ulcinja do Kotora pre malo jače od mesec dana mi je trebalo oko 3 sata. A što se Šavničkih serpentina tiče, ako išta drugo je dobrim delom nov asfalt. I to će se srediti nekad. Kad videćemo.Posebno su Savnicke serpentine super.
A kreni Coce od Skadra Jadranskom magistralom do Hrvatske, trebace ti dva dana.