Pitanje je prosto, ne znam cemu ovakvo vredjanje (mada si ti mozda zaposlen na poziciji gde je to prednost pa si senior u tome). Zasto si napustio Palanku i dosao u Beograd, namlatio se para, kupio stan i sada zelis da se vratis, a tvrdis da se svuda u Srbiji zaradjuje dobro? Ja bih rekao licemerje tesko.
NIje vredjanje samo konstatacija, možda da malo razmisliš kako ćeš dalje kroz život i kako izgledaš drugima. Ja kažem onako kako te ja vidim, ako nekom svom zaposlenom crtam 10 puta kako da misli svojom glavom i on ni 11 put ne ukapira onda badava pričam, taj može eventualno da otvara kapiju ili da mu se crta šta da radi, dakle robot.
Pisao sam već, ja nisam otišao za BG već samo radio malo ovamo malo tamo, većinom sp, u vreme pre IT-a i pre poslova, za BG sam prešao jer su me tamo zvali, pre 12 godina, a kako mi je tu polovina rodbine lakše je. Bukvalno sam odlagao taj odlazak koliko sam mogao jer me ne loži to da me drugi vide kako idem na maldive, kako kod mene ima glovo, veliki grad, a svetla jaka i onda kad odem u Surdulicu da im pričam moje muke. Otišao sam jer sam u tom trenutku mogao više da zaradim, a grad su nam vodili debili koji su doveli do toga da nemamo struje i vode jer su pokrali koliko su mogli. Ne znam ko se namlatio para, ti koji ideš svake godine na Maldive ili Ja koji ih nisam video. Da sam snob, kao "neki", ne bih ni razmišljao o vraćanju jer ne bih mogao bez esencijalnih stvari kao što su umetničko klizanje, sve van centra je nehumano za život pa posle odem na slavu u Surdulicu da se pokažem. Ne stidim se svog porekla kao ti, nije me sramota da kažem ko sam i odakle sam. Takodje ne znam ni gde sam to spomenuo da se svuda u Srbiji zaradjuje dobro, opet neke tvoje lične projekcije. Može da se zaradi mnogo više nego pre 15-20god ali da bi zaradjivao dobro čak i u Beogradu mora da mnogo zasučeš rukave ili da ti malo treba.
Razlika je sto on zivi u uredjenom sistemu u drugom gradu, sedne u voz i odmori dok vozi, nema stresa u saobracaju i ne moze da ga sevne neko kolima da ga razlepi
Kupi u Mladenovcu, imaš sve, a od BGa si udaljen 40min autobusom. Eto, to ti je rešeno.
Ja u švedskoj , Stokholm, putujem 1h do posla, to je ovde normalno, hladno ali standard
Švedska propo, sve preko 15min je pakao i nehumano za život. Niko na svetu ne putuje duže. Nadam se da imaš esencijalne sadržaje kao što su umetničko klizanje da lakše prebrodiš taj put.