Tako je i za vikend naselje na Kopaoniku, izgradilo se mnogo običnih zgrada bez sadržaja, najavljivana gondola nije napravljena još uvek da poveže taj deo...Auuuu što je prsao Zlatibor. Neverovatno. Cene za rentu prsle. Prodaja stanova prsla a tek će koliko vidim. U narednom periodu treba da se završi 2000 stanova (ako internet ne laže) a i ovo se ne prodaje.
Gde nije daleko, ko ce da putuje 2 i po sata na vikend svaki vikend u jednom pravcu, a verovatno je sporije kad je petak i nedelja kad svi idu...Nije toliko daleko od Beograda, autoput čini tu udaljenost poprilično bezbolnom već danas, a nije ni gotova ta sekcija do same planine.
Gde nije daleko, ko ce da putuje 2 i po sata na vikend svaki vikend u jednom pravcu, a verovatno je sporije kad je petak i nedelja kad svi idu...
Vikendica koja je dalje od sat vremena od stana gde zivis nema apsolutno nikakvog smisla, osim ako nije nasledjena.
Meni jeste, kome je dobar neka napravi taj izbor. Zasto ti iz mog tona deluje da imam nesto protiv?I sad što ti imaš roditelje na 3 sata, to znači da je nekom ko tamo pazari kuću sa dvorištem da može da bleji na planini i ladi jajca to loš izbor.
Pozdrav za fanoveMeni se čini da ti od svega praviš problem na ovoj temi, dosad nisam video osobu sa toliko nepremostivih prepreka u životu.
Eto zasto je vazno da imamo pregled ostvarenih kupoprodajnih cena jer ne znamo svi komsiju koji je prodao stan ..Evo sveže informacije, stan kao moj(par kvadrata manji) u prizemlju ispod mog je prodat za 2000eur/m2, 50m2 u izvornom stanju. U pitanju je NS, Telep, po meni ok lokacija na Telepu, ali loša mikrolokacija.
Tako da sam saznao da bih ja mogao moj za 2600-2700eur/m2 jer je moj sredjen i na mnogo boljoj poziciji od niskog prizemlja.
EDIT: Pre nekoliko meseci sam razmišljao da ga oglasim za 2200eur/m2 i da ga prodam za koji mesec za najnižom cenom od 2000eur/m2, ali evo sada bih ga oglasio za 2700eur/m2, a prodao za 2300eur/m2 kroz nekoliko meseci.
Mnogo toga tebi nije jasno i projektujes svoja subjektivna misljenja na druge. Ti kupi vikendicu u Besnom foku.Meni jeste, kome je dobar neka napravi taj izbor. Zasto ti iz mog tona deluje da imam nesto protiv?
Radite sta hocete, kupujte klackajte se, sta mene briga, ja samo kazem sta ja radim, ali dezurni su tu da kazu bilo sta suprotno.Zato sto si napisao da ti nije jasno zasto ljudi kupuju. Ne najbolje da kupe vikendicu u Sremcici.
Mnogo toga tebi nije jasno i projektujes svoja subjektivna misljenja na druge. Ti kupi vikendicu u Besnom foku.
Dobar primer kako pare udare u glavu. Sve je ispod nivoaPomislio bi čovek da je na dvoru rastao kao princ, a ne u selu na kraj sveta bez kanalizacije![]()
Princ od SurdulicuPomislio bi čovek da je na dvoru rastao kao princ, a ne u selu na kraj sveta bez kanalizacije![]()
Ako samo dočekivanje i pranje posteljine po iznajmpjivanju kosta 20 evra...a sasvim solidan apartman za četvoro je 35 evra....i 70% nočenja je vikend ( 3 noći).....a imaš oko 70 x iznajmljivanje u godini....pa struja...infostan...održavanje....Auuuu što je prsao Zlatibor. Neverovatno. Cene za rentu prsle. Prodaja stanova prsla a tek će koliko vidim. U narednom periodu treba da se završi 2000 stanova (ako internet ne laže) a i ovo se ne prodaje.