Šta je novo?

Cene nekretnina

Uprava sada...jaja bila 13 din...sada 19 din....a kažu inflacija pala zbog pojeftinjenja hrane i jeftinijih žitarica. Zamisli kad pojeftine žitarice a bila suša.....
Stručnjaci....sramota
Ja se upravo vratio sa zamene guma.
Skuplje za komplet pranje auta 🙂.
Prošle godine zamena guma i kompletno pranje auta= zamena guma ove godine.
Ali to je zanimljivo, ovakvih sitnica ima koliko hoćeš.
Edit: nije prošle godine. Zeznuo sam se. Nego u proleće.

Ja se upravo vratio sa zamene guma.
Skuplje za komplet pranje auta 🙂.
Prošle godine zamena guma i kompletno pranje auta= zamena guma ove godine.
Ali to je zanimljivo, ovakvih sitnica ima koliko hoćeš.
Edit: nije prošle godine. Zeznuo sam se. Nego u proleće.
Sto menjas gume na +18? Ako je spoljna temperatura iznad 8 C zimska guma se haba daleko vise nego letnja. Ja vozim na letnjim cele godine (ukljucujuci i zimu), osim period kada je poledica i temperatura u minusu, sto je mozda sve ukupno 10-20 dana max godisnje. Tada idem taxijem jer ne znam da li su i ostali ucesnici u saobracaju na zimskim gumama.

Sto menjas gume na +18? Ako je spoljna temperatura iznad 8 C zimska guma se haba daleko vise nego letnja. Ja vozim na letnjim cele godine (ukljucujuci i zimu), osim period kada je poledica i temperatura u minusu, sto je mozda sve ukupno 10-20 dana max godisnje. Tada idem taxijem jer ne znam da li su i ostali ucesnici u saobracaju na zimskim gumama.
Ti ne izlazis iz kruga dvojke izgleda

Registracija. Propisi su propisi. Ja poštujem zakone zemlje u kojoj se nalazim.
Baš me zanima da li je poskupela u % 😁.
U principu to nije bitno što ja lično menjam i kada menjam, bitna je cena u odnosu na pre 7-8 meseci.

U principu to nije bitno što ja lično menjam i kada menjam, bitna je cena u odnosu na pre 7-8 meseci.
Povećane su plate i penzije i još idu od 1.januara na gore. Moraju i usluge:)) Pratimo hrvatski model, dupliraj plate i troškove i imaš veliki GDP a ustvari isto. Ali bolje tako, na papiru i u stvarnosti lepo izgleda. Uskoro će i minimalac biti 1000e.

Popravka i odrzavanje vozila je poskupelo 8% i to uredno stoji u izvestaju o inflaciji:

Ovde mogu linkovi da se postave stotinu puta, ljudi ce i dalje radije pricati napamet i nagadjati nego procitati.

Imaju tikove od mene 😁.
Brate, meni poskupelo pranje auta 1000x, trust mi brou ;) ako ti je skupo menjaj, peri sam... šta sad da radimo mi sa tvojom trust mi brou informacijom da je tebi poskupelo menjanje guma? Možda je bilo jeftino jbg.
Ne znam šta više da promenim po savetima foruma 🙂. Mogu ja da menjam do sutra kada su svuda cene iste. Tržište nekretnina fazon. Dogovorimo se i to je to.

Ko će da čeka taksi da ti dođe, pa kad pada kiša nema dostupnih vozila, itd. Samo nađite firmu koja će da vam da službeno vozilo, to najbolje ide, sipate gorivo ostalo vas baš briga :)
Sluzbeno vozilo opet moras negde parkirati a tu se gubi ubedljivo najvise vremena. Jedino prihvatljivo resenje je da nadjes firmu koja ti daje vozaca uz sluzbeni auto. Ne znam koliko je to ucestalo u ovom vremenu.

Ili to ili da nadješ firmu koja ti daje i parking mesto u firmi, a uz to ako nemaš parking mesto kod kuće plaća ti iznajmljivanje parking mesta. Win-win.

Ko će da čeka taksi da ti dođe, pa kad pada kiša nema dostupnih vozila, itd. Samo nađite firmu koja će da vam da službeno vozilo, to najbolje ide, sipate gorivo ostalo vas baš briga :)

nema zurbe, zivot se zivi laganini, da bi se sto duze zivelo... malo sacekas taksi, procitas neko dobro stivo, pogledas komsinicu preko

Povećane su plate i penzije i još idu od 1.januara na gore. Moraju i usluge:)) Pratimo hrvatski model, dupliraj plate i troškove i imaš veliki GDP a ustvari isto. Ali bolje tako, na papiru i u stvarnosti lepo izgleda. Uskoro će i minimalac biti 1000e.
Ti baš navijaš da nema gde da dodješ na odmor 😁.

Vrh