i da se složimo konačno da nema žena na internetu!I naravno da se svi slozimo da su Rusi u stvari Srbi i da ce zauvek ostati u Srbiji!
i da se složimo konačno da nema žena na internetu!I naravno da se svi slozimo da su Rusi u stvari Srbi i da ce zauvek ostati u Srbiji!
Na kraju ne preostaje nista nego da se svi slozimo da su stanovi priustivi samo ako se potrudis. Da je Borca fenomenalno mesto za zivot, da IT nije u krizi i da imamo do sada najveci izvoz IT usluga, da su svi ljudi koji su zavrsili slikarstvo i zive na Vracaru iskompleksirani neradnici bez ambicije iiii da ne postoji ama bas ni jedan razlog da cene nekretnina padnu i da treba da rastu jer sada cak i juniori mogu da priuste stan na Novom Beogradu i da se vozaju naokolo bajsom!
I da se slozimo da je small dick energy zauvek najzastupljeniji na svim forumima, pa tako neki tamo batica mariks misli da je ok da ostavlja ovakve komentarei da se složimo konačno da nema žena na internetu!
Iskreno vise ne mislim nista.Kako onda objasnjavas fenomen da se stanovi i dalje prodaju? Da li misliš da ti ljudi koji su kupili stanove viču uh bre što je jeftino, šteta što ne uzeh dva?
Opet kompleksi izbijaju...da su svi ljudi koji su zavrsili slikarstvo i zive na Vracaru iskompleksirani neradnici bez ambicije
Pozdrav za tebe Danko, ti si ces mi ostati u najlepsem secanju sa ovog foruma!Opet kompleksi izbijaju...
Koga zanima to što ti živiš na Vračaru? Zbog čega je to bitno za ovu diskusiju?
Ne pratiš radnju, bilo je prodloga da ode u Jakovo, ako je u gradu skupoOpet kompleksi izbijaju...
Koga zanima to što ti živiš na Vračaru? Zbog čega je to bitno za ovu diskusiju?
Kako će ona, fakultetski obrazovana intelektualka, van kruga dvojke, eventualno Vračara ako baš mora... Nije valjda dotle dogorelo...Ne pratiš radnju, bilo je prodloga da ode u Jakovo, ako je u gradu skupo![]()
Danko mozes ovako u krug do prekosutra.Kako će ona, fakultetski obrazovana intelektualka, van kruga dvojke, eventualno Vračara ako baš mora... Nije valjda dotle dogorelo...
Anan bananan. Budi dzentlMen. Malo unosi novine ovdei da se složimo konačno da nema žena na internetu!
Uuu prešli smo na vrijedjanjeI da se slozimo da je small dick energy zauvek najzastupljeniji na svim forumima, pa tako neki tamo batica mariks misli da je ok da ostavlja ovakve komentare
baš mi na pade napamet. Ona što je pričala pre 2-3god da će svi koji kupe stan jesti otrvovne pečurke i živeti u šumi. To je taj tip.Ljudi, secate li se Hristine, ako nisam promašio ime![]()
Tako je, ostaće kvalitetni inženjeri što se tiče programera. Globalno plate u IT se ne smanjuju ali je lestvica da udjes veća nego u poslednjih 5-6 godina. Uz to veća nestabilnost, otkazi sevaju na sve strane.Slazem se! Vazi i globalno i lokalno![]()
Ko jos veruje da IT ovde kroji kapu nekretninama stvarno zivi u iluzijama i zeli da veruje u njih, ali bas jako zeli to.E sad kako se to odražava na tržište nekretnina u Beogradu/Srbiji? Nemam ideju. Očekivao bih da ITjevci manje kupuju zbog celokupe situacije, medjutim ovi jeftini krediti za mlade mogu biti kontra teg tome.
Upravo tako, mada meni je to jednako tome koliko kriminalci i kraljice noci uticu na cene. Cena je odraz ekonomskog stanja drustva i naravno mera drzave prema sektoru nekretnina.Ko jos veruje da IT ovde kroji kapu nekretninama stvarno zivi u iluzijama i zeli da veruje u njih, ali bas jako zeli to.
Pa ne slazem se bas skroz, vise puta sam pisao, kad bismo imali podatak ko je u poslednjih 5 godina kupio stan za zivot, a ko investicioni i koliko stanova ko ima (statisticki u svrhu nauke, ne imena ljudi), lakse bismo znali. Garantujem da bismo naleteli na porodice koje imaju po 20+ stanova. Bez tih informacija mozemo svi na red samo da lupamo.Upravo tako, mada meni je to jednako tome koliko kriminalci i kraljice noci uticu na cene. Cena je odraz ekonomskog stanja drustva i naravno mera drzave prema sektoru nekretnina.
Par sa 3k primanja gde god van Bgd nije čak ni statistička greška....Par sa 3k primanje ne moze da kupi stan, moze da kupi minimum dva da bira na par godina gde god van beograda. A mora vracar/nbg. A nista onda jbg cekamo m5k
Naleteli bi sigurno, mada mislim da bi bilo dosta onih sa 3-4-5 stanova, ali u celoj matematici mislim da oni nisu tas na vagiPa ne slazem se bas skroz, vise puta sam pisao, kad bismo imali podatak ko je u poslednjih 5 godina kupio stan za zivot, a ko investicioni i koliko stanova ko ima (statisticki u svrhu nauke, ne imena ljudi), lakse bismo znali. Garantujem da bismo naleteli na porodice koje imaju po 20+ stanova. Bez tih informacija mozemo svi na red samo da lupamo.
To ti je kao kad Bosanci kupuju stan u Beogradu, glavno merilo je na koliko je minuta od Vukovog Spomenika
Disclaimer: I ja sam bosanac, i moji roditelji su tako kupovali plac svojevremeno, da neko ne pomisli nešto![]()
Ne zaboravimo i počasno drugo mesto - Slavijuili si student iz provincije kao ja, pa sam smatrao da je kod vuka centar i dalmatinska najjaka ulica lol
Zato sam i rekao, jedan broj Rusa Oni jesu uzrok naglog skoka kirija, ali se sad to stanje unormalilo. Sad ce to sve da prate zarade. Mozda se desi i neki trenutni pad kad jedan deo njih ode, ali ce to opet biti trenutno. Mislim da je iluzija da su oni uticali na kupoprodajne cene, ne verujem da je iko kupovao u trenutku samo da bi njima izdavao ili je to zanemarljiv broj. Veci je broj ljudi koji su se recimo povukli kod roditelja da bi izdali stan u tom trenutku.