ika
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.07.2021.
- Pohvaljen
- 1.226
Непокретности сам власник, а парцеле сам сувласник са осталима па бих у најгорем случају био дедлокован са комшијама око продаје или градње новог (за шта и овако немам места нити жеље). Могу да се испрцелишем уз додатних 1-1.5к на адвоката да пронађе све те људе по свету да дају потпис за то, баш летос је један од комшија то урадио. Ткд се око власништва нешто не бринем.Što u praksi znači da ti nisi vlasnik toga (ili tvoji roditelji kako god). Katastar je jedina relevantna institucija koja kaže ko je vlasnik nečega. Još jedan više razlog da bežiš od toga što dalje.
Moj savet - ako želiš da živiš van Beograda, kupi sam plac, budi 1/1 vlasnik, na lokaciji kakvoj želiš i kakva ti najviše odgovara, i napravi ono što želiš.
Нема шансе, по данашњим ценама, тј. ценама од пре коју недељу, би ме изашло 45к све, али додао још јер ће нешто да искрсне свакако, детаљно сам погледао све осим статике, ту верујем другарима који су инжињери. ДНс кућа испод 60к мсм да је немогућа мисија.Adaptacija te izadje skuplje nego da srusis i krenes iz pocetka
Кућа је океј испланирана, и добро грађена, само је из 1990, а мој ћале је од рата прсо па до прошле зиме није уложено у њу буквлано ни динара.